Murerfirma solgt til Thyholm Murer

Murermester Niels Chresten Ransborg glæder sig til at arbejde sammen med de unge fyre, der står i spidsen for Thyholm Murer. Arkivfoto

Murerfirma solgt til Thyholm Murer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Chresten Ransborg fra Geddal har solgt sit murerfirma til Thyholm Murer. Både Niels Chresten Ransborg og de syv medarbejdere fortsætter hos Thyholm Murer, der har 70 medarbejdere.

Geddal: Murermester Niels Chresten Ransborg fra Geddal har solgt sit murerfirma til Thyholm Murer. Handlen trådte i kraft ved årsskiftet.

Det bliver dog ikke noget, som Geddal-firmaets kunder kommer til at mærke meget til. Både Niels Chresten Ransborg og de syv medarbejdere fortsætter med at arbejde for det nye firma, og firmanavnet fortsætter også blot med den lille ændring, at det nu hedder N.C. Ransborg's Efterfølgere.

- Jeg er meget glad for den støtte, jeg har fået af kunderne gennem alle årene, og den håber jeg selvfølgelig, der fortsætter. Jeg fortsætter som afdelingsleder, og kontakten kan stadig foregå gennem mig. Jeg har ingen planer om at stoppe. Jeg håber i stedet at kunne tilføre noget til de nye ejere, siger Niels Chresten Ransborg.

Han fyldte 60 år sidste år, og derfor begyndte han så småt at overveje firmaets fremtid.

- Salget er jo en form for generationsskifte. Der er ingen af vores tre børn, der vil overtage firmaet. Jeg har før arbejdet sammen med Thyholm Murer, og det kunne være sjovt at arbejde sammen med de unge fyre, der nu står i spidsen for Thyholm Murer, siger Niels Chresten Ransborg.

Rent faktisk arbejdede de to firmaer sammen om et byggeri i Aarhus. Det gik så godt, at Thyholm Murer gerne ville forlænge det aktuelle samarbejde. Men det havde Niels Chresten Ransborg ikke mulighed for på det tidspunkt på grund af andre opgaver.

- Jeg sagde til Thyholm Murer, at de jo bare kunne købe mit firma, så bestemte de selv, siger Niels Chresten Ransborg og griner.

Og sådan blev det så. Hos Thyholm Murer er direktør Dan Gravgaard glad for købet.

- Vi kender hinanden rigtig godt, og rent faktisk har min bror Rasmus været i praktik hos Niels Chresten Ransborg, da han gik på Rydhave Slots Efterskole. Vi vil gerne udvide, og så var det oplagt at købe firmaet og samtidig lade både Niels Chresten Ransborg og de andre medarbejdere fortsætte, siger Dan Gravgaard, der sammen med sin bror, Rasmus Gravgaard, står i spidsen for Thyholm Murer, som deres far, Poul Erik Gravgaard, grundlagde i 1981.

Thyholm Murer er med sine cirka 70 medarbejdere en af Vestjyllands største entreprenørvirksomheder.

Murerfirma solgt til Thyholm Murer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce