Annonce
Debat

Debat: Stop Dansk Sygeplejeråds konflikt med Danske Regioner - patienterne betaler prisen flere gange

Debat: Patientforeningen opfordrer Dansk Sygeplejeråd og Danske Regioner til at stoppe konflikten. Parterne bør straks sætte sig sammen igen og finde den eller de mæglere, som kan få sluttet konflikten nu med et for alle parter acceptabelt resultat.

Debat For abonnenter

Rød Front! Det er lidt af et mirakel, at Henrik List ikke er blevet ræverød

Der var parkeret mange 2CV’er med ”Atomkraft nej tak”- og ”Danmark ud af EF”-klistermærker ved min folkeskole i 1970’erne.

Debat

Borgerindflydelse er en selvfølge!

Debat

Debat: Mindre pisk - Fremtidens reformer bør handle om at skabe lyst til at arbejde og uddanne sig

Da statsminister Mette Frederiksen forleden holdt den traditionelle tale ved Folketingets afslutningsdebat italesatte hun en af de største udfordringer i vores samfund. En udfordring, der kalder på politisk handling.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Bonnichsens fodboldminder: Er vi blevet klogere siden 1992?

Debat: Nedtællingen er begyndt. Nu er der kun tre dage, til Danmark skal møde Finland i Parken i den indledende kamp om europamesterskabet i fodbold. Hvem husker ikke beruselsen fra 1992? Hvem håber ikke på at mærke suset fra dengang?

Annonce
Debat

Fire borgerlige partiledere i fælles opråb: Restriktioner skal helt væk med sidste stik

Endelig lysner det. Du kan igen gå på restaurant, til håndbold og børnene er tilbage i skolen. Alt imens flere og flere bliver vaccineret, og færre og færre indlægges, kan vi se frem til en mere normal sommer.

Annonce
Annonce
Debat

Kronik: Et stærkt velfærdssamfund med frit valg og større frihed

Gennem generationer har vi i fællesskab opbygget velfærdssamfundet. Vi har løbende udviklet det, og vi har forbedret det. Det skal vi værne om og fortsætte med. Så vi sikrer, at der er lige muligheder for alle i Danmark, uanset hvor du er født, hvem du er, og hvor du er i livet.

Annonce
Debat

Angreb på de unges frie valg

Debat

Kronik: For meget skærmtid for børnene - Det digitale klimaproblem

Snart ringer det ud for sidste gang, skoletasken smides i et fortjent hjørne, og mere end syv ugers sommerferie er en realitet for landets skolesøgende børn og unge. Grusom realitet, hvis du spørger nogle af de gamer-ængstelige forældre.

Annonce