Ny ejer af Plus Office efter konkurs

Redoffice Scan Office i Esbjerg har overtaget fem af Plus Office's butikker, blandt andet den i Holstebro.

Ny ejer af Plus Office efter konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæden Redoffice Scan Office har været hurtige til at overtage fem af Plus Office-butikkerne, efter at ejeren iBob - der opkøbte Plus Office i september 2015 - gik konkurs i sidste uge.

Holstebro: Kontorforsyningsvirksomheden iBob i Esbjerg, overtog i september 2015 Plus Office-kæden, der indtil da var ejet af Henrik Nielsen i Holstebro.

I sidste uge blev iBob dog erklæret konkurs, og nu er det så en anden Esbjerg-virksomhed, der har overtaget fem af de oprindelige otte afdelingers Plus Office-butikker - herunder den i Holstebro.

Mandag overtog Redoffice Scan Office-koncernen således de fem butikker i Holstebro, Esbjerg, Herning, Viborg og Kolding.

- Vi har de senere år overtaget to andre og mindre kæder, og derfor var det oplagt for os at forsøge at overtage Plus Office-butikkerne, da muligheden opstod, siger Finn V. Nielsen, der er administrerende direktør og hovedaktionær i Redoffice Scan Office.

Han fortæller, at man endte med at overtage de fem butikker, hvor der var bedst omsætning, flest kunder og den bedste geografiske beliggenhed.

- Butikken i Holstebro er jo en rigtig god butik, fordi den er en naturlig del af byen og erhvervslivet, da den jo udspringer af en anden af byens store virksomheder, siger Finn V. Nielsen, der mandag var på vej rundt til de nye butikker for blandt andet at hilse på personalet, der alle var indkaldt til informationsmøde mandag aften.

Oprindeligt udspringer Plus Office som en del af CC&CO, men blev solgt fra i et management buyout i 2009. Den tidligere ejer Henrik Nielsen stoppede i Plus Office i forbindelse med salget i oktober 2009.

Hvorvidt de fem nye butikker skifter navn til Redoffice Scan Office, har Finn V. Nielsen ikke taget endeligt stilling til.

- Det vil være naturligt, men vi har lige overtaget butikkerne i dag, så der er en hel del ting, vi skal have på plads i den kommende tid - herunder navnet, siger han.

Redoffice Scan Office har allerede butikker i Herning, Aabenraa og Svendborg samt fire butikker øst for Storebælt.

Ny ejer af Plus Office efter konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce