Designa Køkken lukker i Holstebro

Designa Køkken lukker butikken i Holstebro. I fremtiden skal kunderne køre til Herning. De to afdelinger bliver lagt sammen.

Designa Køkken lukker i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1. januar er det slut for Designa Køkken i Holstebro. Nu skal kunderne køre til Herning. Det er ikke rentabelt med to butikker inden for så kort afstand.

Holstebro: Hvis du er på jagt efter et Designa Køkken, er det ikke længere nok at køre til Nyholmvej.

Afdelingen i Holstebro lukker med årets udgang. Kunderne fra Nordvestjylland skal frem over købe deres køkkener i Herning, hvis det skal være et Designa Køkken.

- Det er selvfølgelig altid vemodigt at lukke ned og forlade et område, men omvendt ser vi også pragmatisk på det i forhold til de muligheder, det giver, fortæller Torben Lyng, der er ansvarlig for Designas danske forhandlernet.

Der er ikke basis for to butikker.

- Med fusionen får vi styrket vores tilstedeværelse markant i Herning og i hele oplandet. Det er kun 30 kilometer, der skiller de to butikker, og vi må konstatere, at der ganske enkelt ikke basis for at drive to forholdsvis store konceptbutikker inden for så kort afstand af hinanden, siger Torben Lyng i en pressemeddelelse. Butikschefen i Holstebro-afdelingen, Eva Dybdahl, flytter med til Herning, og får samme titel i den nye butik.

Det sætter samtidig gang i et generationsskifte i butikken, hvor den nuværende indehaver Preben Jørgensen går ned i tid og overlader driften til den nye butikschef, der kommer fra Holstebro-afdelingen.

I forbindelse med flytningen fra Holstebro skal hele butikken tømmes for køkken, bad og garderober. Forretningen lukker ned i løbet af januar.

Designa Køkken lukker i Holstebro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce