Møbelhus rykker til Struer

Villy Hvidberg glæder sig til at åbne møbelhuset Profil Møbler i Struer. Foto: Johan Gadegaard

Møbelhus rykker til Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er der igen møbler i butikken med den store facade lige ud mod Holstebrovej ved indkørslen til Struer fra Holstebro.

Struer: Ægteparret Villy Hvidberg og Heidi Sonne fra Hodsager har lukket et møbelhus i Grindsted og er nu i fuld gang med at flytte deres restlager til Struer, hvor de åbner ny butik på 1000 kvadratmeter og med et lager på 800 kvadratmeter i den tidligere JM-bygning lige ved indkørslen til Struer fra Holstebro.

- Vi forventer at være klar til at åbne 15. februar. Vi skal være klar til at åbne 15. februar, fortæller Villy Hvidberg, mens han ruller endnu en sofa ind i butikken.

- Nu skal vi bare have nogle flere hylder sat op og alle tingene på plads, konstaterer han.

Den midterste del af bygningen bliver dermed igen indrettet som møbelhus, og Villy Hvidberg har haft et godt øje til de store åbne lokaler med facade lige ud til Holstebrovej, lige siden JM Møbler gik konkurs i 2015.

- Men vi var ikke interesserede i at købe. Jeg er lige fyldt 60 år. Så jeg har mange gode år endnu, men synes nu alligevel, at jeg var ved at være for gammel til den slags investeringer. Så vi ville hellere leje noget, forklarer han.

Vi forventer at være klar til at åbne 15. februar. Vi skal være klar til at åbne 15. februar.
Villy Hvidberg, Profil Møbler, Struer
Villy Hvidberg og Heidi Sonne får hjælp fra svigersønnerne, så det bliver et famileprojekt at få gjort klar til åbningen af det nye møbelhus i Struer 15. februar. Foto: Johan Gadegaard
Villy Hvidberg og Heidi Sonne får hjælp fra svigersønnerne, så det bliver et famileprojekt at få gjort klar til åbningen af det nye møbelhus i Struer 15. februar. Foto: Johan Gadegaard

Et godt tilbud

I 2015 endte Villy Hvidberg og Heidi Sonne derfor med at leje lokalerne i Grindsted, hvor de i weekenden afviklede deres slutsalg og lukkede butikken Profil Møbler - for at genåbne den om godt en uges tid i Struer.

- Det passer os fint. Vi bor jo i Hodsager, og det var lidt for langt at køre til Grindsted. I starten regnede vi med at skulle overnatte nogle dage om ugen i Grindsted, men det var ikke holdbart i længden. Så vi har set os om efter noget i både Herning og Holstebro, men er glade for at have fundet en løsning, så vi kan rykke ind i lokalerne her i Struer, fortæller Villy Hvidberg

- Vi fik et godt tilbud, og det er gået lidt hurtigt, sagde han til Vejle Amts Folkeblad, da nyheden om, at de lukkede butikken i Grindsted kom ud, og de lagde an til weekendens slutsalg.

Nu lægger han alle kræfter i at få gjort klar til åbningen af den nye butik i Struer, hvor han blandt andet kan åbne med et restsalg af møbler fra en grossist, som brændte inde med otte containere fyldt med møbler til Biva, som var tæt på en konkurs lige før nytår.

Et familie-projekt

Opkøb af den slags er i det hele taget noget, Villy Hvidberg har gjort til sit speciale.

- På den måde kan vi altid stå klar med et godt tilbud. Men vi har også et fast sortiment. Fordelingen er vel cirka 20 procent, som er restpartier af forskellig art, og så 80 procent, vi får leveret fra nogle faste leverandører. På den måde kan vi altid være skarpe på prisen, og vi har også fået lært at holde omkosningerne nede, fortæller han.

Indretningen og hele processen med at få restlageret fra Grindsted til Struer klarer Villy Hvidbjerg og Heidi Sonne således selv med hjælp fra deres døtre.

- Vi fandt sammen for ti år siden, og har to døtre hver, fortæller Villy Hvidberg, og svigersønnerne får også lov til at knokle.

- Vi går ind for børnearbejde, når de allesammen er over 25 år gamle, fortæller Villy Hvidberg, mens den øvrige del af familien tirsdag middag samler sig om frokostbordet og holder en lille pause inden det næste ryk, og om de så allesammen rykker fast ind i møbelbranchen står så stadigvæk hen i det uvisse.

Nu til Struer

Villy Hvidberg har aldrig været i tvivl.

- Jeg har blandt andet arbejdet for Domino Møbler i Holstebro, og jeg også haft min egen møbelfabrik ved Horsens, fortæller han.

Her producerede han fyrretræsmøbler.

- Anex System A/S, hed fabrikken, fortæller han.

Men efter cirka ti år som selvstændig møbelfabrikant, måtte han lukke fabrikken, da krisen satte ind og stort set alle danske producenter af limtræsmøbler måtte bukke under for en hård konkurrence på prisen fra blandt andet østeuropæiske konkurrenter.

- Det var omkring år 2000, og jeg var så i nogle år i Bosnien, hvor jeg også producerede møbler, inden jeg vendte hjem og startede forfra som møbelforhandler, fortæller han.

- Det er vel seks-syv år siden, forklarer han, og efter de seneste tre år med forretning i Grindsted bliver det nu med ny butik i Struer.

Møbelhus rykker til Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce