Annonce
Debat

Vi venter stadig på Rute 26 og Rute 34

Michael Nielsen. Pressefoto

Læserbrev: Når Folketinget som vanligt åbner den første tirsdag i oktober vil corona, tidlig tilbagetrækning og klimaloven være på dagsordenen.

Vigtige emner, men her i Midt- og Vestjylland er udvidelsen af Rute 26 og Rute 34 mellem Herning og Hanstholm også vigtig og afgørende for at kunne skabe vækst og arbejdspladser.

Seneste melding fra Transport- og Boligministeriet er, at vi må vente på, at politikerne bliver enige om delelementerne i klimaloven, inden ministeriet iværksætter forhandlinger om en trafikaftale.

Annonce

Selvom vi selvfølgelig pænt må vente, til det bliver vores tur i køen, så er det vigtigt at huske på, at trafikken på Rute 26 og Rute 34 jo ikke står stille, imens for eksempel klimaaftalen forhandles på plads. Og både Socialdemokratiet og Venstre lovede allerede en udvidelse før folketingsvalget for efterhånden længe siden.


Trafikken på Rute 26 og Rute 34 jo ikke står stille, imens for eksempel klimaaftalen forhandles på plads. Og både Socialdemokratiet og Venstre lovede allerede en udvidelse før folketingsvalget for efterhånden længe siden.

Michael Nielsen, Dansk Byggeri


Om lidt åbner Haderup Omfartsvej på Rute 34, der uden tvivl vil aflaste Haderup for noget af den tunge gennemkørende trafik på ruten. Men det ændrer ikke ved, at der hver dag kører både lastbiler med varer til og fra vores mange produktionsvirksomheder og ikke mindst mange medarbejdere, der ligeledes skal på arbejde og hjem igen, på en vejstrækning, som slet ikke har kapacitet til så meget trafik.

Infrastrukturen i Midt-og Vestjylland er afgørende for at kunne skabe vækst og arbejdspladser. Jeg håber, at vores lokale folketingspolitikere på tværs af partierne vil gøre deres til, at det snart bliver vores tur i køen, så vi langt om længe kan få en tidssvarende infrastruktur.

Annonce
Sport For abonnenter

Uhrenholt efter første kamp som cheftræner-vikar: - Jeg er aldrig tilfreds når vi taber

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen og se videoanalysen: Målmænd og angrebsfejl kostede TTH dyrt

Erhverv For abonnenter

Her er Birns nye direktør: Far til fem og har aldrig været på jernstøberiet

Holstebro

Østerby kræver mere testkapacitet: Det er her vi har smitten

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Begge målmænd dumpede i solid forsvarspræstation

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Holstebro For abonnenter

Virksomhederne må godt kræve coronapas af medarbejderne - men ikke alle gør det: - Jeg vil ikke rende rundt og lege corona-politi

Debat

Mit møde med den smilende københavner

Holstebro

Randi måtte vente med sin syge dreng i køen til PCR-test i 45 minutter: Nu har testcentret fundet akut løsning

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Kultur

Det var ikke for sjov: De ville pumpe Venø Bugt tør for vand

Navne For abonnenter

Den tidligere politidirektør fylder 70 år: Folk har glemt de 1200 mennesker, der døde et år

Holstebro

Mandagens corona-tal er nedslående nyt: Mejdal Sogn er kedelig nummer tre, og Holstebro Kommune har det højeste smittetryk på det jyske fastland

Annonce