Annonce
Navne

Peter sagde farvel til topjob sidste år: Nu vender han tilbage til bankverdenen

Peter Bækkelund Rasmussen bliver ny afdelingsdirektør i Sparekassen Thy i Herning fra 26. august. Foto: Morten Stricker
Peter Bækkelund Rasmussen begynder 26. august som afdelingsdirektør i Sparekassen Thy i Herning. Han fandt ud af, at han ikke var færdig med at arbejde med penge og kreditter.
Annonce

Holstebro: I sensommeren 2018 sagde Peter Bækkelund Rasmussen farvel til sit topjob i Vestjysk Bank.

Efter 30 år i banksektoren havde han lyst til at prøve sig selv af og mærke efter, hvordan arbejdslivet skulle udvikle sig.

Første stop var fire måneder som hotelmanager i de østrigske alper. Han og hustruen Pia Rasmussen styrede hotellet og en masse engagerede unge mennesker. Det var en meget spændende og lærerig tid.

I første omgang var parret klar til et nyt udlandseventyr på mere permanent basis. Men i sidste ende opgav de at investere i en bolig i Toscana. Holstebro og Vestjylland vandt. Pia Rasmussen arbejder igen som konsulent, hvor hun blandt andet arbejder for Holstebro Kommune.

Nu har 52-årige Peter Bækkelund Rasmussen også fået sin jobmæssige fremtid på plads. I løbet af de seneste par måneder er der blevet drukket en del kaffe med folk fra det store netværk. Han har ikke lagt skjul på, at han var klar til at prøve noget andet end finanssektoren, hvis muligheden viste sig.

Annonce

Nye muligheder

Men i sidste ombæring er det endt med, at han vender tilbage til banken. Det nye titel bliver afdelingsdirektør i Sparekassen Thy i Herning, hvor han begynder 26. august.

- Jeg havde en anden mulighed på hånden, da jeg fik chancen for at komme til Sparekassen Thy. Jo længere tid der gik, fandt jeg ud af, at jeg var klar til et nyt bankjob. Jeg kommer til at arbejde med ledelse og skal være med til at udvikle afdelingen i Herning. Jeg skal i gang med at opbygge et netværk i Herning. Jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger bankdirektøren, der igen planlægger at købe bolig i Holstebro-området og pendle til arbejdet i Herning.

- Jeg har været væk fra banken i ni-ti måneder, så hvis jeg skal tilbage, skal det være nu, siger Peter Bækkelund Rasmussen.

Han glæder sig også til en ny håndboldsæson, hvor han har opgaven som speaker til mange ligakampe i TTH Holstebro. Første kamp er allerede i weekenden, hvor TTH Holstebro møder de tyske mestre fra Flensburg-Handewitt i Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce