Annonce
Holstebro

Velbesøgt audition til High School Musical

Hos de frivillige hjælpere ved modtagelses- og registreringsbordet ved indgangen i Campus-bygningen hos Dansk Talentakademi sidder Kasper Krassimir Jensen og venter med sommerfugle i maven på, at det bliver hans tur til at komme ind foran auditionpanelet. PR-foto

Holstebro: Til næste år løber "High School Musical" over scenen i Dansk Talentakademis egenproduktion i Holstebro, og forleden var der audition. Efter to dages prøver, hvor dommerpanelet bestående af instruktør Kim Harris, instruktørassistent Christina De Laurent og koreograf Simone Svane, blev der valgt 58 medvirkende ud.

Blandt de tilmeldte til auditionen var naturligvis et stort antal fra Musical & Teater-linjen hos Dansk Talentakademi, enkelte elever fra talentakademiets Danse-linje, Forfatter-linje, samt Kunst & Design-linje, men også en flok tilmeldte, som ikke er tilknyttet Dansk Talentakademiet.

- Det var to super gode dage med et fantastisk fremmøde. Folk var velforberedte, der var god stemning og et højt niveau. Nu skal vi have den endelige rollefordeling på plads, og så glæder vi os til at komme i gang med produktionen for alvor, når vi holder læseprøver i uge 43, siger instruktør og linjeansvarlig på Musical & Teater-linjen, Kim Harris.

Annonce
Kasper Krassimir Jensen er 2. års elev på Dansk Talentakademis Musical & Teater-linje. Til sin audition sang han "A Whole New World" fra Walt Disneys "Aladdin". Derudover fremførte han et uddrag fra en dialog, og senere skulle han også lære en dans sammen med en gruppe af auditiondeltagere. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce