Annonce
Holstebro

Velbesøgt audition til High School Musical

Hos de frivillige hjælpere ved modtagelses- og registreringsbordet ved indgangen i Campus-bygningen hos Dansk Talentakademi sidder Kasper Krassimir Jensen og venter med sommerfugle i maven på, at det bliver hans tur til at komme ind foran auditionpanelet. PR-foto

Holstebro: Til næste år løber "High School Musical" over scenen i Dansk Talentakademis egenproduktion i Holstebro, og forleden var der audition. Efter to dages prøver, hvor dommerpanelet bestående af instruktør Kim Harris, instruktørassistent Christina De Laurent og koreograf Simone Svane, blev der valgt 58 medvirkende ud.

Blandt de tilmeldte til auditionen var naturligvis et stort antal fra Musical & Teater-linjen hos Dansk Talentakademi, enkelte elever fra talentakademiets Danse-linje, Forfatter-linje, samt Kunst & Design-linje, men også en flok tilmeldte, som ikke er tilknyttet Dansk Talentakademiet.

- Det var to super gode dage med et fantastisk fremmøde. Folk var velforberedte, der var god stemning og et højt niveau. Nu skal vi have den endelige rollefordeling på plads, og så glæder vi os til at komme i gang med produktionen for alvor, når vi holder læseprøver i uge 43, siger instruktør og linjeansvarlig på Musical & Teater-linjen, Kim Harris.

Kasper Krassimir Jensen er 2. års elev på Dansk Talentakademis Musical & Teater-linje. Til sin audition sang han "A Whole New World" fra Walt Disneys "Aladdin". Derudover fremførte han et uddrag fra en dialog, og senere skulle han også lære en dans sammen med en gruppe af auditiondeltagere. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Nu åbner Aldi større butik i Struer

Annonce