Annonce
Holstebro

Velbesøgt audition til High School Musical

Hos de frivillige hjælpere ved modtagelses- og registreringsbordet ved indgangen i Campus-bygningen hos Dansk Talentakademi sidder Kasper Krassimir Jensen og venter med sommerfugle i maven på, at det bliver hans tur til at komme ind foran auditionpanelet. PR-foto

Holstebro: Til næste år løber "High School Musical" over scenen i Dansk Talentakademis egenproduktion i Holstebro, og forleden var der audition. Efter to dages prøver, hvor dommerpanelet bestående af instruktør Kim Harris, instruktørassistent Christina De Laurent og koreograf Simone Svane, blev der valgt 58 medvirkende ud.

Blandt de tilmeldte til auditionen var naturligvis et stort antal fra Musical & Teater-linjen hos Dansk Talentakademi, enkelte elever fra talentakademiets Danse-linje, Forfatter-linje, samt Kunst & Design-linje, men også en flok tilmeldte, som ikke er tilknyttet Dansk Talentakademiet.

- Det var to super gode dage med et fantastisk fremmøde. Folk var velforberedte, der var god stemning og et højt niveau. Nu skal vi have den endelige rollefordeling på plads, og så glæder vi os til at komme i gang med produktionen for alvor, når vi holder læseprøver i uge 43, siger instruktør og linjeansvarlig på Musical & Teater-linjen, Kim Harris.

Annonce
Kasper Krassimir Jensen er 2. års elev på Dansk Talentakademis Musical & Teater-linje. Til sin audition sang han "A Whole New World" fra Walt Disneys "Aladdin". Derudover fremførte han et uddrag fra en dialog, og senere skulle han også lære en dans sammen med en gruppe af auditiondeltagere. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Erhverv

Ny chef i spidsen for lokal bank

Annonce