Annonce
Holstebro

Uddeler gavekort for 1,2 millioner kroner til byens butikker: - Jeg håber, de er væk inden mandag

Gavekortene på 400 kroner til byens butikker uddeles efter først til mølle-princippet. Handelschefen håber på at få afsat dem alle sammen i løbet af weekenden. Arkivfoto: Morten Stricker.
Køb varer for mindst 1.000 kroner, og få 400 kroner tilbage. Det er budskabet i et nyt initiativ fra handelsstandsforeningen, der skal kickstarte forbruget.
Annonce

Holstebro: Der har været meldt om hårde tider for byens butikker på grund af coronakrisen. For at sparke gang i forbruget har handelsstandsforeningen med hjælp fra en række sponsorer sat gang i et nyt initiativ.

Hvis man køber varer for mindst 1.000 kroner, får man en værdikupon på 400 kroner. Både købet og benyttelsen af værdikuponen skal ske i en af de butikker, der er med i projektet.

- Vi skal have forbrugerne til at bruge nogle penge ude i butikkerne, og det tror vi på, vi kan gøre med en god rabat, siger Jens Kristian Larsen, der er handelschef i kommunen.

Initiativet blev sparket i gang fredag, og det kom godt fra land.

- Vi har allerede set mange komme ind med en bon på mere end 1.000 kroner, som med det samme går ud og bruger rabatkuponen på 400 kroner, og det er jo lige netop det, der er meningen, handelschefen.

Annonce

Først til mølle

Handelsstandsforeningen uddeler 3.000 værdikuponer til en samlet værdi af i alt 1,2 millioner kroner. De bliver delt ud efter først til mølle-princippet, indtil stakken med kuponer er tom.

Alt efter vejr og vind kan de være revet væk allerede i løbet af weekenden.

- Vejret kan jo næsten være for godt til at folk vil handle, men vi går da efter at komme af med dem alle sammen i løbet af weekenden. Ellers åbner vi for uddelingen igen på mandag, siger Jens Kristian Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Skal minkavl forbydes i Danmark?

Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Struer

Harmonikasammenstød spærrede vej

Annonce