Annonce
Struer

To dage uden nye smittede på Thyholm Skole

Hvordan og hvornår Thyholm Skole genåbner efter efterårsferien afgøres fredag.  Foto: Morten Stricker
Strømmen af positive Covid-19 test på Thyholm Skole er stoppet de seneste par dage - i dag afgøres det, hvornår og hvordan skolen åbner igen
Annonce

Struer: Efter en uge med sammenlagt 36 positive test for Covid-19 blandt lærere og elever på Thyholm Skole er der ikke konstateret nye smittede med tilknytning til skolen de seneste par dage.

Det oplyser skoleleder Knud Bjerregaard Hansen, der ud over at være glad for udviklingen og tendensen i smittetallene nu også er begyndt at se frem mod, at skolen kan åbne igen.

Skolen blev lukket mandag 5. oktober, efter at en af lærerne og en elev havde afleveret positive test, og flere lærere og elever udviste symptomer på smitte. I alt 36 positive test senere lader smittetallet til at være faldet til ro.

Struer Kommune besluttede i forbindelse med lukningen af skolen i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed, at skolen skulle holdes lukket i foreløbig uge 41 og 42 (efterårsferien, red.).

Om eller hvordan skolen åbnes på mandag 19. oktober træffes der afgørelse om i dag, erfarer avisen.

I går meddelte flere medier, at der onsdag blev truffet en afgørelse om, at skolen skal genåbne mandag. Det er ikke korrekt, understreger Knud Bjerregaard Hansen.

- Det afgøres fredag. Det er klart, at kommunens corona-beredskabsgruppe og Styrelsen for Patientsikkerhed vil have så godt et overblik over de seneste smittetal som muligt, før de træffer en afgørelse. Det har jeg stor forståelse for, siger Knud Bjerregaard Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Debat

Riv Buchholtz' Hus ned!

Annonce