Annonce
Struer

Thyholm Fysioterapi overtager klinik i Snedsted

Erik, Lærke, Kristian og Carina får en halv snes nye kolleger, når Thyholm Fysioterapi overtager klinikken i Snedsted til marts næste år. PR-foto
Overtagelsen sker 1. marts næste år, men allerede nu vil fysioterapeuter fra Thyholm få deres gang i den nye klinik
Annonce

HVIDBJERG/SNEDSTED: : I 2012 overtog ægteparret Lærke Fiskbæk og Erik Risum klinikken for fysioterapi i Hvidbjerg, og for nogle år siden flyttede Thyholm Fysioterapi så i nye lokaler i Midtpunktet. Fysioterapeuterne Kristian Simonsen og Carina Normand Engelstock er også tilknyttet klinikken i Hvidbjerg.

Nu overtager Thyholm Fysioterapi så Fysioklinik Snedsted efter Hanne Bier Sørensen og Nina Bertelsen, der har været fysioterapeuter i Snedsted siden 1995. Kristian Simonsen bliver sammen med Lærke og Erik en del af ejerkredsen af Fysioklinik Snedsted.

- Til klinikken i Snedsted er der yderligere tilknyttet 10 fysioterapeuter samt to sekretærer, fortæller Erik Risum, der kontaktede kollegerne for et halvt års tid siden med en overtagelse for øje.

- Det er en særdeles veldrevet klinik, som vi overtager 1. marts næste år. Og både Hanne og Nina samt de øvrige ansatte fortsætter i klinikken fremover, pointerer Erik Risum, der allerede nu vil have sin gang i den nye klinik, som ligger en halv times kørsel fra Hvidbjerg.

Overtagelsen af klinikken i Snedsted vil ikke have nogen påvirkning af den daglige klinikdrift hverken i Snedsted eller i Hvidbjerg på Thyholm.

- Det har egentlig aldrig været målet, at vi skulle blive en stor virksomhed med mange ansatte, men omvendt har klinikken i Hvidbjerg stille og roligt udviklet sig positivt gennem årene. Vi har det rigtig godt med det, vi laver i hverdagen - både i forhold til vores medarbejdere og i forholdt til de patienter, der kommer i klinikken i Midtpunktet, og det håber vi også vil være tilfældet i Snedsted fremover, siger Erik Risum.

Thyholm Fysioterapi har - udover de almindelige behandlinger - nogle specialer inden for blandt andet knæskinner og i form af en ultralydsscanner, der giver et godt visuelt billede af en skadessituation og dermed også mulighed for en hurtig diagnose.

- Det er specialer, som patienterne i Snedsted fremover får glæde af, mens der i Snedsted Hallen, der ejer lokalerne, som Fysioklinikken ligger i, findes et varmtvandsbassin, og det er ret unikt, siger Erik Risum.

Der er ikke planer om at ændre klinikkens navn i Snedsted i forbindelse med ejerskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce