Annonce
Håndbold

Svensk playmaker skifter til Holstebro Håndbold

Jenny Carlson, som her ses i aktion for Ringkøbing i en kamp mod TTH, har underskrevet en to-årig kontrakt med Holstebro Håndbold. Foto Jørgen Kirk
Holstebro Håndbold har løftet sløret for den første spillertilgang siden klubben blev adskilt fra TTH. Den svenske playmaker Jenny Carlsson skal tørne ud for klubben i næste sæson.
Annonce

Holstebro: Holstebro Håndbold har fået lukket et af hullerne på holdkortet til næste sæson. Den 25-årige svenske playmaker Jenny Carlson har skrevet en to-årig kontrakt med klubben, som hun har fået et rigtig godt indtryk af.

- Jeg valgte Holstebro, fordi jeg føler, det kan blive et interessant hold. Specielt med den nye satsning med dameholdet. Jeg har fået et godt indtryk af deres arbejde rundt omkring klubben, og med det setup der er, siger Jenny Carlson i en pressemeddelelse.

I den seneste sæson tørnede hun ud for EH Aalborg, og hun har også spillet en enkelt sæson i Ringkøbing Håndbold. I den seneste sæson placerede hun sig i top 20 i ligaen i både antallet af scoringer og assists.

Jenny Carlson er overbevist om, at hun kan fortsætte den udvikling i det vestjyske med sin landsmand på trænerbænken.

- Jeg har snakket med Pether (Krautmeyer, red), og jeg kan lide hans måde at tænke håndbold, og hvordan han vil bruge mig. Jeg ser det som en god mulighed for min videre udvikling som håndboldspiller, og jeg glæder mig rigtigt meget til at spille for Holstebro, siger Jenny Carlson.

Inden hun i 2018 tog til Ringkøbing Håndbold spillede hun tre sæsoner i den svenske klub Lugi. Jenny Carlson har været en del af det svenske ungdomslandshold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce