Annonce
Lemvig

Student fra Lemvig Gymnasium koordinerer Unge Camp i Thyborøn

21-årige Kathrine Juul Eriksen står i spidsen for nyt tiltag, Surf & Work Camp, der skal tiltrække unge til turistbranchen til Thyborøn til sommer. En genial og sjov måde at kombinere arbejde og det sociale på, mener Kathrine Juul Eriksen om det nye tiltag. Foto: Destination Nordvestkysten
21-årige Kathrine Juul Eriksen står i spidsen for nyt tiltag: Surf & Work Camp, der skal tiltrække unge til turistbranchen til sommer

Thyborøn: Det kan være svært at skaffe unge medarbejdere, så derfor er Handelsstandsforeningen og Destination Nordvestkysten gået sammen om et nyt projekt, der skal gøre det attraktivt at arbejde i Thyborøn. Det nye initiativ har fået navnet Thyborøn Surf & Work Camp, hvor de unge både arbejder, men også får tid til at surfe. Campen bliver ledet af 21-årige Kathrine Juul Eriksen, der selv kommer fra området.

Initiativet skal tiltrække den nødvendige arbejdskraft i højsæsonen i juli/august. Ud over at arbejde vil de unge få mulighed for surf-træning, socialt samvær og masser af sjov med andre unge. Oprindeligt var det også tanken, de fik mulighed for en god oplæring en weekend i maj, men her er tilslutningen så lille, at den på nuværende tidspunkt hænger i en tynd tråd.

Til gengæld er interessen for sommeren camp stor, og der er stadig mulighed for at deltage og få en sommer med surf, sjov, sol, hygge og arbejde i en god blanding - en helt ideel sommer, hvis man er i målgruppen 18+.

Annonce

Kathrine Juul Eriksen er i hvert fald ikke i tvivl, og derfor har hun sagt ja til at stå i spidsen for det nye projekt henvendt mod unge, der har lyst til at bruge sommeren på at bo sammen og arbejde i Thyborøn. Hun har selv gået på gymnasiet i Lemvig og haft op til flere sommerjobs, så for hende er det ikke svært at forestille sig, hvor sjovt det kan blive at være ung i Thyborøn om sommeren samtidig med, at man får tjent nogle penge.

- Jeg synes, det er en genial og sjov måde at kombinere arbejde og det sociale i sommerferien. Samtidig er det en anderledes måde at holde ferie på, som jeg tidligere har været glad for, siger Kathrine Juul Eriksen.

Hun har tidligere arbejdet på Vedersø Klit Camping, hvor hun lavede aktiviteter for børn, stod i købmandsbutikken og serverede i restauranten. Hun arbejder ved World of Adventure med teambuilding, og har erfaring som ungmedarbejder på efterskole.

Thyborøn Surf & Work Camp

Thyborøn Handel og Destination Nordvestkysten står bag projektet, der skal sikre arbejdskraft fra unge over 18 år til en lang række jobs inden for turismebranchen i højsæsonens uger 29-31.

Arrangørerne understreger, at man ikke behøver at være vild med at surfe for at være med, for der vil også være andre aktiviteter.

Man kan læse mere på Lemvig Handels hjemmeside.

- I Thyborøn bliver mulighederne endnu federe, fordi man er en del af en større gruppe, som bor sammen og surfer sammen og har en hverdag sammen, mener hun.

Alt det kan hun bruge i det alsidige job med at stå i spidsen for campen. Hun skal sørge for, at fællesskabet mellem de unge kommer til at fungere samtidigt med, de får lært om blandt andet værtskab.

- Jeg glæder mig selv til at få øget mine kompetencer i forhold til at koordinere sociale aktiviteter, madlavning med mere. Det bliver en spændende udfordring at skulle være kontaktperson for de andre unge, siger Kathrine Juul Eriksen og fortsætter:

- Det har været en spændende proces at udvikle Surf & Work Camp konceptet med de lokale turismevirksomheder. Vi lærer en masse om, hvordan vi kan gøre det mere attraktivt for unge at kombinere ferie med arbejde og socialt fællesskab, og håber på at nå frem til en best case, som kan rulles ud andre steder også.


Annonce
Sport For abonnenter

Følg kampen her: TTH er 60 minutter fra at redde livet i ligaen, når aftenens kamp i Roskile fløjtes op

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Sådan skal vandtårnet se ud: To etager højere og proppet med unge mennesker

Holstebro For abonnenter

Se video: Markant bygning er ved at forsvinde - skal gøre plads til 'ny' bydel

Holstebro

Millioner på vej til VIA's læreruddannelser - også i Nørre Nissum og Holstebro: Sådan skal pengene bruges

Navne For abonnenter

Han er årsagen til, at containere spærrer rådhuspladsen for tiden

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Struer

Kampklædt politi rykkede ud: Satudarah luftede rygmærkerne på villavej

Vestjylland For abonnenter

KD-storkredsformand efter landsformandens afgang: Det er da ikke en af de gode oplevelser

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Holstebro

Endnu en restaurant åbner: Sætter blus under den store wok

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Struer

Mangel på hænder og et efterslæb, der ikke kan indhentes, får nu sundhedsplejen til at udskyde og aflyse en række opgaver

Holstebro For abonnenter

Ville forbedre rekrutteringen til lægebilerne, men det gik stik modsat: Får 5000  kr. mere i løn i naboregionen

Struer

Hvad skal der dog laves her? Har du også undret dig, kommer svaret her

Annonce