Annonce
Holstebro

Landbruget skal til debat: Statsministeren kommer til Hogager

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) deltager i en debat om landbruget på lørdag i Hogager. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) skal diskutere landbrug på lørdag i Hogager.
Annonce

Holstebro: De danske toppolitikere kommer meget rundt i landet i den fire uger lange valgkamp.

Lørdag er det statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der skal en tur til landsbyen Hogager, hvor temaet er landbrug. Mødet finder sted hos Nørgård Agro i Hogager, hvor landmand Anders Nørgård er chef.

Det er Holstebro Struer Landboforening, der står bag mødet, hvor flere af de lokale folketingskandidater vil være til stede og diskutere landbrugets fremtid.

- Vi vil på mødet gerne diskutere landbrugets betydning i forhold til velfærden, siger formand for Holstebro-Struer Landboforening, Kristian Gade.

Det er ikke første gang i valgkampen, at Anders Nørgård har besøg af en af valgets hovedpersoner. Tidligere i valgkampen var formanden for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, forbi landbruget i Hogager. Her optog partiformanden en video, hvor han advarede mod klimahysteriet. En video, der senere er gået viralt i den hektiske valgkamp.

- Jeg har ikke planer om, at der skal komme flere. Det har jeg i hvert fald sagt til min kone. Da Kristian Thulesen Dahl var her, tror jeg, at der var omkring 25 journalister og fotografer, siger Anders Nørgård, der ser frem til til at få besøg af Lars Løkke Rasmussen.

- Der er afsat 45 minutter til hans besøg. Det er ikke meningen, at han skal rundt og se det hele, men vi har rammerne til at holde mødet, siger Anders Nørgård, der har flere tillidsposter inden for Landbrug & Fødevarer.

Lørdagens besøg i Hogager er første gang i denne valgkamp, at statsministeren kommer til Holstebro Kommune.

Mødet er åbent for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Udvalg vil ikke fyre: Millioner til SOSU-elever skal findes i budgetforhandlinger

Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Holstebro

Råt for usødet, så truer de jo med at fyre personale på grund af en aftale, de selv har indgået

Struer

Søren Gade holder foredrag om at miste

Struer

Pungen lå i bilen

Annonce