Annonce
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Stefan Winther kører nu hjemmesiden Nordiskspil.dk videre. Arkivfoto: Morten Stricker
Spilfirmaet Nordisk Spil gik konkurs i starten af marts. Så fik indehaveren lov at købe firmaets lager og webshop tilbage. Nu kører brætspil-salget videre under firmaet Spilkompagniet.
Annonce

Hvam: Udgiften til markedsføringen blev for stor. Konkurrencen ligeså. Derfor måtte Stefan Winther i starten af marts i år erklære sit firma, Nordisk Spil, som sælger brætspil på nettet, konkurs.

- Vi havde en flot vækst, men da den ebbede ud, var markedsføringsudgifterne bare steget og steget, siger Stefan Winther.

Siden fik han lov af kurator til at køre webshoppen videre for at få flest mulige penge til konkursboet.

Men med tilkomsten af en ny kompagnon, Jonathan Belfs, fik han lov at købe varelager, webshop og hjemmeside tilbage. I dag hedder virksomheden Spilkompagniet, men Nordisk Spil-hjemmesiden er den samme.

Meget er dog ændret i virksomheden - for at undgå at det samme skulle ske igen.

- Nu kører vi minimale markedsføringsudgifter og dyrker de kunder, vi har, mere, siger Stefan Winther og tilføjer:

- Og så søgeoptimerer vi mere. Jonathans professionelle virke er søgeoptimering for virksomheder, så det, tror vi, kommer til at hjælpe os godt på vej, siger han.

Annonce

Hjulpet på vej af corona

Og faktisk skulle det vise sig at blive pandemien, der skulle hjælpe ham og kompagnonens firma på vej de første måneder.

- Det har i hvert fald ikke været en ulempe for os, at folk har gået hjemme og ikke vidst, hvad de skulle give sig til. For vi har haft et rigtig godt forårssalg sammenlignet med normalt, siger Stefan Winther.

Det er særligt puslespil, der er gang i salget af. Og så brætspillet Pandemic. Her skal man sammen bekæmpe infektionssygdomme, der truer med at udrydde hele verden.

- Mange forældre bruger spillet til at snakke med deres større børn om, hvad en pandemi egentlig er. Det er jo en god måde at bruge spillet på, siger Stefan Winther om spillet, der i en periode var med i hver tredje ordre.

Og spørger man Stefan Winther ser fremtiden for brætspil-firmaet mere lys ud - efter de er blevet to:

- Vi er tilbage på sporet, og fremover skal vi specialisere os endnu mere - og være bedre til at komme ud på messer og lignende, siger han.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce