Annonce
Vinderup

Sommerhussalget boomer i Handbjerg

Handbjerg Marina og den korte afstand til den kommende motorvej er ifølge mægler Stig Nygaard nogle af grundene til, at flere vælger at købe sommerhus i Handbjerg. Arkivfoto

I Handbjerg er der for alvor kommet gang i sommerhussalget.

Handbjerg: Optimismen skyller ind over Handbjerg. Marinaen udvider og snart kommer der en ny kajakbutik til byen. Og optimisme - det er der også blandt de ejendomsmæglere, der de seneste år har oplevet et stigende sommerhussalg i limfjord-landsbyen.

- Der bliver solgt 4-5 gange flere sommerhuse nu, end for fire år siden, siger Stig Nygaard, der er indehaver af Danbolig Vinderup. Han har ikke et konkret tal på, hvor mange sommerhuse, der er blevet solgt i år - men niveauet ligger på omkring 15-20 stykker.

- Førhen havde vi to til tre fremvisninger på en uge, men nu har vi omkring 15 fremvisninger på en uge, siger Stig Nygaard, der sidder på størstedelen af sommerhusmarkedet i Handbjerg.

Annonce

Marina og motorvej

Oplevelsen er den samme hos EDC i Holstebro, der ligeledes har sommerhuse til salg i området.

- Før marinaen kom, var der mere tiltrækning til Ejsingholm, fordi de havde en campingplads, hvor man kunne købe en is eller en sodavand, men vi kan mærke, at der er kommet øget interesse på Handbjerg, siger ejendomsmægler Rasmus Dam Kjærgaard, der for nyligt har solgt et sommerhus til et par fra Lind ved Herning.

- De lagde netop vægt på, at sommerhuset lå i fornuftig afstand fra Lind, og at der var mulighed for at gå ned på havnen, hvor der er liv, siger Rasmus Dam Kjærgaard, der spår en lys fremtid for marina-byen.

Ifølge Stig Nygaard ved Danbolig i Vinderup er der flere grunde til, at der er kommet gang i sommerhussalget i byen:

- Regeringen har lavet om på belåningen og på lejeindtægterne, så der er mange ting, der generelt skubber i den rigtige retning, men kigger man på Handbjerg isoleret set, så er de nu kommet lidt foran mange af de andre limfjordsbyer - og det er de på grund af marinaen, siger han.

Det er primært marinaen og adgangen til motorvejen, der bliver slået på, når der skal sælges sommerhuse i byen, fortæller Stig Nygaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Annonce