Annonce
Ulfborg/Vemb

Sælger Ulfborg Autolager til nye ejere

Henrik Henriksen (t.v.), Kim Sønderby og Poul Bertelsen sælger nu Ulfborg Autolager til Kjeld og Nanna Møller Brejner.
Nanna og Kjeld Møller Brejner hedder de nye ejere, der fredag overtog Ulfborg Autolager, der nu  ikke længere skal sælge reservedele fra adressen på Industriarealet.

Ulfborg: Det er et farveland af udkørte brugtbiler, der breder sig ud over den indhegnede grund her på Industriarealet i Ulfborg. Her har Henrik Henriksen siden starten af 90'erne, hvor han overtog stedet, stået i spidsen for Ulfborg Autolager. Siden er Kim Sønderby og Poul Bertelsen kommet til som medindehavere - tilbage i 2006. Men nu er tiden kommet til et salg.

- Jeg er efterhånden blevet 72 år og har også Henne Autolager og Bramming Autolager, så jeg har rigeligt at se til. Og jeg til at holde lidt mere fri... det siger min kone, siger Henrik Henriksen med et skævt smil.

Også 53-årige Kim Sønderby vil ud at lede efter andet job:

Annonce

- Jeg har faktisk lige i dag 30 års jubilæum heroppe. Men jeg har snakket længe om, at skal jeg prøve noget andet - starte et nyt kapitel, og så skulle det være snart, siger han.


- Konkurrencen fra nye, uoriginale reservedele er simpelthen blevet for stor i dag, til at det kan betale sig, at vi render rundt og piller for eksempel en brugt baglygte af en bil. De uoriginale reservedele er så billige i indkøb, at vi ikke kan holde en timeløn hjem, hvis vi skal overgå prisen.

Henrik Henriksen, tidligere ejer af Ulfborg Autolager


Poul Bertelsen derimod fortsætter på autolageret. For fredag blev nøglerne overdraget til det par, der nu har købt stedet og skal drive autolageret videre.

Det er Nanna og Kjeld Møller Brejner, der står som nye ejere. De har siden 2011 haft Østrup Autoophug i Østrup ved Års - sidenhen Bjerregrav nord for Viborg, som de erhvervede sig i 2016, og har længe gået med drømmen om at udvide.

Den vanskelige pris

Det får de nu mulighed for. Men autolageret i Ulfborg kommer nu alligevel til at køre en smule anderledes under de nye ejere:

- Vi kører en anden type autoophug. Vi går efter at få så mange biler ind, så muligt, hugger dem op og eksporterer som oftest motoren til udenlandske kunder. Vi kommer så til at stoppe reservedelssalget her fra Ulfborg, siger Nanna Brejner.

Og det er der en ganske logisk forklaring på. For selvom, der i dag bliver solgt flere og flere nye biler, så er det blevet for vanskeligt for autoophuggerne at holde prisen hjemme på reservedelene. Henrik Henriksen kender det kun alt for godt:

- Konkurrencen fra nye, uoriginale reservedele er simpelthen blevet for stor i dag, til at det kan betale sig, at vi render rundt og piller for eksempel en brugt baglygte af en bil. De uoriginale reservedele er så billige i indkøb, at vi ikke kan holde en timeløn hjem, hvis vi skal overgå prisen, siger han.

De nye ejere vil promovere sig på en højere indkøbspris for skrotbiler og en lettere sagsbehandling.

- Og så kan vi jo få en hel del synergieffekter ved at drive to steder, siger Nanna Brejner, der fredag fik nøglerne i hånden til stedet, som fremover kommer til at hedde Østrup Autoophug.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce