Annonce
Ulfborg/Vemb

Sælger Ulfborg Autolager til nye ejere

Henrik Henriksen (t.v.), Kim Sønderby og Poul Bertelsen sælger nu Ulfborg Autolager til Kjeld og Nanna Møller Brejner.
Nanna og Kjeld Møller Brejner hedder de nye ejere, der fredag overtog Ulfborg Autolager, der nu  ikke længere skal sælge reservedele fra adressen på Industriarealet.

Ulfborg: Det er et farveland af udkørte brugtbiler, der breder sig ud over den indhegnede grund her på Industriarealet i Ulfborg. Her har Henrik Henriksen siden starten af 90'erne, hvor han overtog stedet, stået i spidsen for Ulfborg Autolager. Siden er Kim Sønderby og Poul Bertelsen kommet til som medindehavere - tilbage i 2006. Men nu er tiden kommet til et salg.

- Jeg er efterhånden blevet 72 år og har også Henne Autolager og Bramming Autolager, så jeg har rigeligt at se til. Og jeg til at holde lidt mere fri... det siger min kone, siger Henrik Henriksen med et skævt smil.

Også 53-årige Kim Sønderby vil ud at lede efter andet job:

Annonce

- Jeg har faktisk lige i dag 30 års jubilæum heroppe. Men jeg har snakket længe om, at skal jeg prøve noget andet - starte et nyt kapitel, og så skulle det være snart, siger han.


- Konkurrencen fra nye, uoriginale reservedele er simpelthen blevet for stor i dag, til at det kan betale sig, at vi render rundt og piller for eksempel en brugt baglygte af en bil. De uoriginale reservedele er så billige i indkøb, at vi ikke kan holde en timeløn hjem, hvis vi skal overgå prisen.

Henrik Henriksen, tidligere ejer af Ulfborg Autolager


Poul Bertelsen derimod fortsætter på autolageret. For fredag blev nøglerne overdraget til det par, der nu har købt stedet og skal drive autolageret videre.

Det er Nanna og Kjeld Møller Brejner, der står som nye ejere. De har siden 2011 haft Østrup Autoophug i Østrup ved Års - sidenhen Bjerregrav nord for Viborg, som de erhvervede sig i 2016, og har længe gået med drømmen om at udvide.

Den vanskelige pris

Det får de nu mulighed for. Men autolageret i Ulfborg kommer nu alligevel til at køre en smule anderledes under de nye ejere:

- Vi kører en anden type autoophug. Vi går efter at få så mange biler ind, så muligt, hugger dem op og eksporterer som oftest motoren til udenlandske kunder. Vi kommer så til at stoppe reservedelssalget her fra Ulfborg, siger Nanna Brejner.

Og det er der en ganske logisk forklaring på. For selvom, der i dag bliver solgt flere og flere nye biler, så er det blevet for vanskeligt for autoophuggerne at holde prisen hjemme på reservedelene. Henrik Henriksen kender det kun alt for godt:

- Konkurrencen fra nye, uoriginale reservedele er simpelthen blevet for stor i dag, til at det kan betale sig, at vi render rundt og piller for eksempel en brugt baglygte af en bil. De uoriginale reservedele er så billige i indkøb, at vi ikke kan holde en timeløn hjem, hvis vi skal overgå prisen, siger han.

De nye ejere vil promovere sig på en højere indkøbspris for skrotbiler og en lettere sagsbehandling.

- Og så kan vi jo få en hel del synergieffekter ved at drive to steder, siger Nanna Brejner, der fredag fik nøglerne i hånden til stedet, som fremover kommer til at hedde Østrup Autoophug.

Annonce
Sport For abonnenter

Uhrenholt efter første kamp som cheftræner-vikar: - Jeg er aldrig tilfreds når vi taber

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen og se videoanalysen: Målmænd og angrebsfejl kostede TTH dyrt

Erhverv For abonnenter

Her er Birns nye direktør: Far til fem og har aldrig været på jernstøberiet

Holstebro

Østerby kræver mere testkapacitet: Det er her vi har smitten

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Begge målmænd dumpede i solid forsvarspræstation

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Holstebro For abonnenter

Virksomhederne må godt kræve coronapas af medarbejderne - men ikke alle gør det: - Jeg vil ikke rende rundt og lege corona-politi

Navne For abonnenter

Til minde om: Helga Kloster fejrede livet på sit dødsleje

Holstebro

Randi måtte vente med sin syge dreng i køen til PCR-test i 45 minutter: Nu har testcentret fundet akut løsning

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Kultur

Det var ikke for sjov: De ville pumpe Venø Bugt tør for vand

Navne For abonnenter

Den tidligere politidirektør fylder 70 år: Folk har glemt de 1200 mennesker, der døde et år

Holstebro

Mandagens corona-tal er nedslående nyt: Mejdal Sogn er kedelig nummer tre, og Holstebro Kommune har det højeste smittetryk på det jyske fastland

Annonce