Annonce
Ulfborg/Vemb

Sælger Ulfborg Autolager til nye ejere

Henrik Henriksen (t.v.), Kim Sønderby og Poul Bertelsen sælger nu Ulfborg Autolager til Kjeld og Nanna Møller Brejner.
Nanna og Kjeld Møller Brejner hedder de nye ejere, der fredag overtog Ulfborg Autolager, der nu  ikke længere skal sælge reservedele fra adressen på Industriarealet.

Ulfborg: Det er et farveland af udkørte brugtbiler, der breder sig ud over den indhegnede grund her på Industriarealet i Ulfborg. Her har Henrik Henriksen siden starten af 90'erne, hvor han overtog stedet, stået i spidsen for Ulfborg Autolager. Siden er Kim Sønderby og Poul Bertelsen kommet til som medindehavere - tilbage i 2006. Men nu er tiden kommet til et salg.

- Jeg er efterhånden blevet 72 år og har også Henne Autolager og Bramming Autolager, så jeg har rigeligt at se til. Og jeg til at holde lidt mere fri... det siger min kone, siger Henrik Henriksen med et skævt smil.

Også 53-årige Kim Sønderby vil ud at lede efter andet job:

Annonce

- Jeg har faktisk lige i dag 30 års jubilæum heroppe. Men jeg har snakket længe om, at skal jeg prøve noget andet - starte et nyt kapitel, og så skulle det være snart, siger han.


- Konkurrencen fra nye, uoriginale reservedele er simpelthen blevet for stor i dag, til at det kan betale sig, at vi render rundt og piller for eksempel en brugt baglygte af en bil. De uoriginale reservedele er så billige i indkøb, at vi ikke kan holde en timeløn hjem, hvis vi skal overgå prisen.

Henrik Henriksen, tidligere ejer af Ulfborg Autolager


Poul Bertelsen derimod fortsætter på autolageret. For fredag blev nøglerne overdraget til det par, der nu har købt stedet og skal drive autolageret videre.

Det er Nanna og Kjeld Møller Brejner, der står som nye ejere. De har siden 2011 haft Østrup Autoophug i Østrup ved Års - sidenhen Bjerregrav nord for Viborg, som de erhvervede sig i 2016, og har længe gået med drømmen om at udvide.

Den vanskelige pris

Det får de nu mulighed for. Men autolageret i Ulfborg kommer nu alligevel til at køre en smule anderledes under de nye ejere:

- Vi kører en anden type autoophug. Vi går efter at få så mange biler ind, så muligt, hugger dem op og eksporterer som oftest motoren til udenlandske kunder. Vi kommer så til at stoppe reservedelssalget her fra Ulfborg, siger Nanna Brejner.

Og det er der en ganske logisk forklaring på. For selvom, der i dag bliver solgt flere og flere nye biler, så er det blevet for vanskeligt for autoophuggerne at holde prisen hjemme på reservedelene. Henrik Henriksen kender det kun alt for godt:

- Konkurrencen fra nye, uoriginale reservedele er simpelthen blevet for stor i dag, til at det kan betale sig, at vi render rundt og piller for eksempel en brugt baglygte af en bil. De uoriginale reservedele er så billige i indkøb, at vi ikke kan holde en timeløn hjem, hvis vi skal overgå prisen, siger han.

De nye ejere vil promovere sig på en højere indkøbspris for skrotbiler og en lettere sagsbehandling.

- Og så kan vi jo få en hel del synergieffekter ved at drive to steder, siger Nanna Brejner, der fredag fik nøglerne i hånden til stedet, som fremover kommer til at hedde Østrup Autoophug.

Annonce

Mest læste

Holstebro

Burgerbygning, fodboldgolf, hæng på lygtepælene og hav et stort klistermærke af dig selv på din bil: Det kan godt være lidt skræmmende

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

19 ud af 20 ledige anmeldt til a-kasse for ikke at stå til rådighed - men det førte aldrig til en sanktion: Se her, hvad nogle af grundene kunne være

Erhverv For abonnenter

Det er Nordeuropas største solcellepark, men hvor meget fylder den præcist: Som 888.000 skriveborde? Som en bagatel? Som en forringelse af livskvaliteten?

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

Sport

Tidligere landsholdskeeper tager over som målmandstræner i TTH

Sport For abonnenter

HB-midt godkender det ene point mod Vejgaard: - Af erfaring ved jeg, at det er et svært sted at vinde

Navne

1.600 sognebørn og tre kirker mangler en præst: Gerne et menneske, der er nytænkende, kreativ og selvdreven

Kultur For abonnenter

Verdens måske største af sin slags: Familien Kristensens samling fylder nu 600 kvadratmeter

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Navne

Stort skulderklap til lokal kok: - Tårerne var lige ved at komme, men jeg holdt dem heldigvis tilbage

Leder For abonnenter

Højere afgift på dieselolien er det rene talmagi- det sænker ikke CO2-udledningen

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Annonce