Annonce
Struer

Rigelig med sprit og god afstand

Publikum i Folkets Hus fik tirsdag aften mulighed for at komme til forpremiere på en koncert, som bliver genopført under Musikfestivalen Klassiske Dage i Holstebro 3. oktober. Foto: Thomas Maxe
Annonce

Struer: Musikfestivalen Klassiske Dage arrangerede tirsdag aften koncert i Folkets Hus i Struer.

Det var et arrangement med støtte fra Statens Kunstfonds "corona-pulje", som skal hjælpe kultursultne danskere og udøvende kunstnere, som også længes efter at komme på scenen.

Der var cirka 100 publikummer til stede, som oplevede "Blue Baroque" - fransk jazz med et twist af klassisk musik af komponist Claude Bolling, spillet af Holstebro-fløjtenisten Janne Thomsen, som også er stifter af og direktør for Klassiske Dage festival, bassist Kasper Vadsholt, pianist Artur Tuznik og Holstebro-bysbarnet, jazztrommeslager Anders Mogensen.

Der blev afsprittet i rigelige mængder, og for at leve op til sikkerhedsforskrifter, var der tomme stole mellem par/grupper af gæster, lige som koncerten måtte afvikles uden pause.

Koncerten var optakt til Klassiske Dage og en slags generalprøve. Koncerten bliver nemlig opført igen lørdag 3. oktober på Hotel Schaumburg i Holstebro, hvor DR kommer for at optage koncerten.

Klassiske Dage afvikles i år 1. - 4. oktober i Holstebro og opland med et lidt mindre omfattende program end sædvanligt og med færre publikumspladser. Til gengæld optages tre af koncerterne af DR, så man vil kunne lytte med derhjemme. Programmet kan ses på www.klassiskedage.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce