Annonce
Erhverv

Profil Møbler lukker og flytter sydpå

Til sommer er det slut for Profil Møbler i Struer - i hvert fald i Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Struer: Man har i efterhånden et stykke tid kunnet se skilte med "Ophørsudsalg" hos Profil Møbler, der har til huse på Gimsinglundvej i Struer.

På virksomhedens Facebookside står da også, at indehaverne har valgt at sige deres lejemål op og lukke ned pr. 15. juli i år.

Men, men, som de også skriver; "Vi er ikke færdige med at sælge møbler. Vi vil derfor vende tilbage i en anden form, så snart vi har fundet egnede lokaler hertil".

- Vi har ledt og ledt i Struer, men har ikke kunnet finde nogle, der er store nok, og heromme må vi erkende, at der kommer for få kunder, forklarer Villy Hvidberg, som har Profil Møbler sammen med sin ægtefælle Heidi Sonne.

De to er fra Hodsager og åbnede butikken i Struer i februar 2018.

Trækker tanden ud

- Vi kunne godt mærke, at det var en lidt død butik fra starten af, og folk sagde, at de havde svært ved at finde herom, fortæller Villy Hvidberg:

- De parkerede og gik ind over græsset, så vi satte vores lid til, at der kom en vej.

En direkte adgangsvej fra Drøwten og ind til Gimsinglundvej, som Vejdirektoratet har sagt nej til, at Struer Kommune må lave.

- Vi er glade ved at være her og finder aldrig så fin en butik igen, men vi vil ikke have en butik i slæbegear de sidste fem-ti år, vi skal handle med møbler. Så er det bedre at trække tanden ud og komme videre, siger Villy Hvidberg.

Ny destination bliver efter alt at dømme Herning, hvor parret har fundet egnede lokaler og er i gang med at få en lejekontrakt på plads.

- Her ligger butikken bedre, og byen er fire-fem gange så stor, forklarer Villy Hvidberg.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kuk i den kommunale økonomi

I løbet af den kommende måneds tid vil byrådspolitikerne i alle de tre nordvestjyske kommuner træffe en lang række beslutninger, som vil få afgørende indflydelse på din hverdag, når der skal lægges budgetter for den kommunale husholdning i 2020 og frem til 2023. I Struer sker det, når byrådet i løbet af de kommende par dage er samlet til et budgetseminar, hvor de kommer til at bokse med regneark og budgetter for alt det, der har indflydelse på din hverdag. Det er alt fra hullerne i fortovet til plejen af dine børn eller dine forældre. Udgifter til skoler og driften af kulturinstitutioner, investeringer og anlægsudgifter, hvis der skulle være ønsker om for eksempel nye omklædningsrum i den lokale boldklub. Det kan derfor virke en smule paradoksalt, at den kollektive opmærksomhed i langt højere grad er rettet mod landsdækkende temaer som for eksempel formandsskiftet i Venstre. Det er byrådspolitikerne, du skal henvende dig til, hvis det er forhold i din hverdag, det gælder. Det helt store spørgsmål er så, om de har mulighed for at indfri dine ønsker. Nationalbankens direktør, Lars Rohde, udtalte i går, at den danske økonomi er både robust og inde i et historisk opsving. Samfundsøkonomien kører på skinner med lav rente, kun ganske få arbejdsløse og lav inflation, så du får mere og mere for pengene. I den kommunale økonomi ser det bare anderledes dystert ud for byrådspolitikerne i både Struer og Holstebro. Dybøl Mølle maler ikke helt, som den skal, når det gælder fordelingen af de kollektive goder og bidragene til fællesskabet, og kommunerne kæmper for at få enderne til at nå sammen. I Holstebro har det medført, at der nu er fremsat konkrete forslag om en skattestigning på 0,3 procent. I Struer vil borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) ikke afvise tanken om at bevæge sig i samme retning. Udgangspunkt må dog stadigvæk være, at politikerne sikrer sig, at borgerne kan føle sig trygge ved de kommunal velfærdsydelser uden at skulle dreje skatteskruen yderligere i bund.

Annonce