Annonce
Navne

Poul Sinnerup er død

Billedet af Poul Sinnerup, stifter af Sinnerup-kæden, blev taget i 2017 i anledning af hans 80 års fødselsdag. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Den driftige isenkræmmer, der grundlagde Sinnerupkæden, er stille sovet ind i dag, onsdag den 6. januar.
Annonce

Holstebro: Isenkræmmer Poul Ivan Sinnerup, Holstebro, er stille sovet ind onsdag den 6. januar, 83 år gammel.

Poul Sinnerup, stifteren af Sinnerup-kæden, blev født den 5. august 1937 i Brædstrup, hvor han også blev udlært isenkræmmer.

I 1958 blev han ansat hos en isenkræmmer på Vesterbro Torv i Århus, derpå var han to år i Slagelse, inden han kom til at arbejde for et engrosfirma i Odense i ti år.

Den 28. september 1971 åbnede han sammen med Bahne-Sørensen den første Bahne-forretning i Holstebro. I 1991 delte Bahne-Sørensen-familien og Sinnerup-familien kæden imellem sig. Sinnerup kaldte sin del for Bolighuset Bahne, men i 2006 blev navnet skiftet ud til fordel for familienavnet Sinnerup.


Den 28. september 1971 åbnede han sammen med Bahne-Sørensen den første Bahne-forretning i Holstebro.


I dag består Sinnerup-kæden af i alt 11 fysiske butikker i Danmark og to i Tyskland samt en webshop. Der er 200 ansatte, og det er Poul Sinnerups søn, Lars, der er administrerende direktør.

Poul Sinnerup var mange-årigt medlem af Rotary.

Poul Sinnerup efterlader sig foruden sønnen Lars, også datteren Lone, svigerdatteren Lisbeth, i alt fem børnebørn samt sin samlever Berit.

Begravelsen foregår lørdag den 9. januar fra Them Kirke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce