Annonce
Holstebro

Politiet efterlyser sort BMW: Udlænding overfaldet af tre mænd

Indgangen til Anlægget blev afspærret efter episoden. Foto: Morten Stricker
Midt- og Vestjyllands Politi har onsdag eftermiddag været i Vinderup med flere patruljer og politihunde. En person er kørt på sygehuset efter episode med grov vold i Anlægget.
Annonce

Holstebro: Midt- og Vestjyllands Politi fik klokken 15.06 en anmeldelse om, hvad der i første omgang forlød som et knivstikkeri i Anlægget i Vinderup.

Der er dog ikke tilfældet, oplyser vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjylllands Politi.

- Der er noget vold – nok også kvalificeret vold - mod en udenlandsk mand, formentligt en syrer. Der er tre gerningsmænd -  to, der holder og én, der slår, oplyser vagtchefen.

Den forurettede har blandt andet fået slag i maven og har oplyst til politiet, at overfaldsmændene havde en kniv. Han er kørt med ambulance til sygehuset i Herning, men politiet kan ikke oplyse noget om forurettedes tilstand.

- Vi efterlyser en sort BMW, som de tre mænd kom kørerende til stedet i - og som de også forsvandt i, oplyser Ole Vanghøj.

Midt- og Vestjyllands Politi har kontakt til flere vidner, men vil gerne høre fra flere, der kan have hørt eller set noget.

Der foreligger på nuværende tidspunkt intet signalement af de tre gerningsmænd, ud over at de skulle være af mellemøstlig baggrund.

Politiet og politihunde har afsøgt området, og afspærringen af Anlægget i Vinderup blev ophævet efter et par timer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce