Annonce
Erhverv

Option på grund: Køkkengigant gør klar til vækst og udvidelse

Køkkenproducenten TCM Group har købt option på en grund til 107.000 kvadratmeter. Arkivfoto: Morten Stricker
Køkkenproducenten TCM Group har købt en option på en grund på 107.000 kvadratmeter i forbindelse med hovedkvarteret i Tvis.
Annonce

Tvis: Det er mere end 60 år siden, at det første køkken fra Tvis Køkkener blev lavet.

Dengang var hjemmebanen landsbyen Tvis uden for Holstebro.

Og det er stadig tilfældet i 2020. Firmaet hedder nu TCM Group og er Skandinaviens tredje største køkkenproducent. Gennem årene er virksomheden udvidet med produktionen af Svane Køkkenet, Nettoline, Kitchn.dk.

Alt peger desuden på, at fabrikken i Tvis også i fremtiden er det absolutte hovedkvarter med køkkenbutikker spredt ud over Danmark og Norden.

Det understreges af, at TCM Grop netop har sikret sig en købsoption på en 107.000 kvadratmeter grund i forlængelse af det nuværende domicil på Skautrupvej.

- På den måde kan vi sikre, at virksomheden har mulighed for at udvide i fremtiden, når behovet opstår. Vores mål er at fortsætte vores vækst i de kommende år. I 2020 forventer vi at væksten i omsætningen vil vokse med tre-syv procent. Det er lidt mindre end i 2019, men det er mange usikkerhedsfaktorer på verdensmarkedet, som kan bremse væksten, siger den administrerende direktør Ole Lund Andersen, der fra 1. marts overlader direktørposten til Torben Paulin. Køkkenvirksomheden investerer desuden i et nyt produktionssystem i lokafdelingen, som vil øge kapaciteten og reducere virksomhedens totale CO2 udledning med fem procent.

I 2019 ansatte virksomheden omkring 50 nye medarbejdere fortrinsvis i produktionen, hvilket får det samlede medarbejdertal op på 500.

Ifølge den afgående topchef er det fortsat planen at ansætte nye medarbejdere i takt med væksten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Stødte sammen i rundkørsel

Annonce