Annonce
Erhverv

Nordvestjyllands største padel-center er på vej i Lemvig: - Vi vil bare være de bedste

Jysk Energi Boxen rejser sig snart fra jorden og er klar til indvielse Grundlovsdag. Bag projektet står Saturn Gruppen. Fra venstre Rasmus Porup, Michael Rosenberg Madsen, Torben Sørensen og  Jan Mikkelsen. Ved fotograferingen manglede en repræsentant fra firmaet Ib G. Jensen. Foto: Lars Kamstrup
Jysk Energi Boxen bliver navnet på Nordvestjyllands største padel-center, der lige nu opføres ved den sydlige indkørsel til Lemvig

Lemvig: Herning har Jyske Bank Boxen. Snart har Lemvig noget, der ligner navnet, nemlig Jysk Energi Boxen.

Jysk Energi Boxen er det nye padel-center, som lige nu er ved at blive opført på Saturnvej som nabo til Jysk Energis transformatorstation, så derfor er et samarbejde nærliggende, og det har da så også udmøntet sig i et tæt sponsor-samarbejde mellem bygherrerne bag det, der vil blive Nordvestjyllands største padel-center, og energiselskabet.

Det er Saturn Gruppen, der står bag opførelsen, og det er en gruppe erhvervsfolk med Michael Rosenberg Madsen, firmaet Ib G. Jensen, Jan Mikkelsen og Torben Sørensen. Gruppen er så suppleret med håndboldspiller Rasmus Porup, der står for den sportslige del af det kommende padel-center.

- Gode muligheder for sport og kultur er enormt vigtigt for ethvert attraktivt lokalsamfund. Vi er glade for at være med til at bringe padel til Lemvig og give folk nye muligheder for at dyrke sport, siger Thomas Eilskov Jensen, senior marketingkonsulent i Jysk Energi omkring selskabets engagement i padel-centret.

Annonce

Også singlebaner

Lige nu støbes der til det store anlæg, som efter planen står klar til indvielse Grundlovsdag - 5. juni.

- Det er tidsplanen, som vi forventer, men selvfølgelig kan der komme udfordringer i forbindelse med corona. Men lige nu ser det ud til, vi følger planen, siger Rasmus Porup, da gruppen bag padel-centret præsenterede den nye storsponsor i projektet, og at man er godt i gang med byggeriet.

Der er tale om et center med fire doublebaner og to singlebaner, som vil blive et særkende ved netop dette center.

- Det er ikke altid, man kan finde tre andre at spille med, men en enkelt kan man jo altid finde, så derfor laver vi også singlebaner. Vi vil også markere os med, at det her er opvarmede baner. Der er ikke meget ved at spille i vinter-kulde som nu, og som vi har kunnet se, man skal gøre i mange andre padel-centre, som vi har været ude at se på, siger Rasmus Porup.

I midten af anlægget vil der blive et lounge-område, og det er en vigtig del af Jysk Energi Boxen.

- Vi har solgt halvdelen af vore baner til erhverv-sponsorater, og det her er meget andet, end at man får sit navn op i centret. Erhvervs-netværk vil være en vigtig del af vort arbejde med centret, præciserer Jan Mikkelsen, som er en af mændene bag centret.

Jysk Energi Boxen

Fakta om Jysk Energi Boxen:

1385 kvadratmeter stor.

8,6 meter til loftet.

15 grader året rundt.

150 kvadratmeter lounge med mulighed for køb af drikkevarer.

6 World Tour Padel baner - 4 double 2 single.

4 omklædningsrum med 2 brusere

- Padel-centret skal være et sted, hvor man kan networke med andre. Man kan spille her, men man kan også mødes bagefter og snakke sammen over en øl. Man kan bruge centret til arrangementer med kunder og forretningsforbindelser, og vi vil lave arrangementer, hvor erhvervsfolk mødes, siger Jan Mikkelsen, der noterer sig, at de første erhvervs-sponsorater er gået hurtigt, og at man naturligvis håber også at finde samarbejdspartnere til de sidste bane-sponsorater snarest.

Annonce

Glad for konkurrence

Mændene bag Jysk Energi Boxen er helt på det rene med, at der er planer om at starte endnu et padel-center i Lemvig i den vestlige ende af byen.

- Det hilser vi velkommen og tager som en udfordring. Vi er sportsfolk og vant til konkurrence. Det gør os bare bedre. Vi tager mod den udfordring, og vort mål er, at vi vil lave det bedste center af høj kvalitet. Og i øvrigt konkurrerer vi ikke bare med et center i Lemvig. Vi konkurrerer også med nabobyer, fordi vi vil lave et center at så høj kvalitet, at det også vil trække padel-spillere til fra Holstebro, Ulfborg, Struer og andre nabobyer. Det er også derfor, vi har valgt at bygge et center fra bunden af og ikke i eksisterende bygninger, hvor vi ville finde begrænsninger. Det her bliver kvalitet fra bunden, siger Rasmus Porup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce