Kultur

Flere havde problemer med at se Sting: Podium burde nok have været højere, siger direktør

Mens nogle jubler over fredagens Sting-koncert, brokker andre sig over, at de ikke kun se scenen ordentligt. Musikteatret Holstebro indrømmer, at podiet nok burde være højere næste gang. Foto: Morten Stricker
- Det var noget, vi nok skulle have gjort, men det skal ikke skygge for en ellers flot koncertoplevelse, siger Anders Jørgensen om en af de forbedringsmuligheder, Musikteatret har indset efter fredagens koncert.

Holstebro: Der var solgt over 8000 billetter og næsten lige så mange mødte frem, da Musikteatret Holstebro for første gang skulle huse så mange mennesker på Trillinggårds Plads og området foran storskærmen fredag aften.

- Alt forløb godt, lød direktør Anders Jørgensens vurdering dagen derpå.

- Men jeg har endnu ikke haft mulighed for at møde alle mine folk for at høre deres input. Vi vender det hele mandag for at finde ud af, hvad der kan forbedres, tilføjer han.

Flere tilskuere klager over, at de havde svært ved at se. På avisens Facebook-side skriver Jacob Birk Nielsen blandt andet:

- Hvem fandt på at placere scenen, så i hvert fald halvdelen af publikum ikke havde en jordisk chance for at se ham (Sting, red.). På trods af han kun var 50 meter væk?

Hos Gaffas anmelder Troels Frøkjær lyder der lignende toner.

- Pladsen var fuldkommen håbløs til et stort arrangement som dette. Hvem finder på at placere scenen nede i et hul, det gør man i Holstebro. Og var du 1,72, som jeg, eller mindre, kunne man højst se Sting og hans orkester fra en fjerdedel af pladsen, lyder det i anmeldelsen.

Selvom Anders Jørgensen er tilfreds med afviklingen, så erkender han samtidig, at forholdene kan forbedres.

- Der er ting, vi kan ændre på til næste gang. Podiet bag græshøjen (der var lavet en platform til publikum bag højen, så den ikke skyggede for folks udsyn til scenen, red.) kunne godt være lidt højere. Den må godt komme et niveau højere op en anden gang. Det er sådan noget, man først indser bagefter, når det er for sent - at det var noget, vi nok skulle have gjort. Men det skal ikke skygge for en ellers flot koncertoplevelse, siger han.

Direktøren, der ikke selv mødte Sting, kan berette, at musikeren signerede nogle plakater og var et rart bekendtskab for dem, der mødte ham.

- Jeg har fået at vide, at han var omgængelig at have med at gøre. Totalt ukrukket på alle måder, siger Anders Jørgensen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce