Annonce
Holstebro

Massivt hærværk: Kirker og skilte overmalet i Ulfborg

"Blod bliver ikke glemt" er der i nat blandt andet malet på Ulfborg Kirke, som ligger i Ulfborg Kirkeby. Det er nu anmeldt til politiet. Foto: Morten Stridker
Flere skilte og begge kirker er blevet overmalet i Ulfborg. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi går anmeldelsen på hærværk.

ULFBORG: Flere skilte og begge kirker i Ulfborg er blevet overmalet med rød maling. På vejen mod Ulfborg er der desuden opsat kors, hvor der står "Blod bliver ikke glemt."

Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, så er hærværket rettet mod Mourits Troldtoft, som er sigtet for at have skudt en ulv.

"Natur før mennesker" og "Blod bliver ikke glemt" er der blandt andet malet på den hvidmalede Ulfborg Kirke, som ligger i Ulfborg Kirkeby. Der er også malet på Ulfkær Kirke, som er bygget i røde mursten og ligger midt i Ulfborg.

Graver Tina Møller fortæller, at man vil anmelde hærværket mod begge kirker i Ulfborg til politiet, og at det derefter vil være en forsikringssag.

Klokken 3.36 i nat fik Dagbladet en besked med teksten "signalpolitik" fra Storm The Viking. Han hedder Storm Balderson, og samtidig har han lagt fotos fra overmaling og kors i Ulfborg op på på sin egen Facebookside. Her skriver han blandt andet "Signalpolitik er så moderne" og videre "Så Ulfborg mente du hade et ulveproblem" - "men nu har de så en problem Viking" - og senere "LÆNGE LEVE de danske ulve".

Det har ikke været muligt at træffe Storm Balderson for en kommentar, men han har lagt følgende op på sin facebook-side "stormtheviking.com" efter nattens hærværk.

Privatfoto: Ingo Graversen

Facebook-opslag

Annonce
Erhverv For abonnenter

19 ud af 20 ledige anmeldt til a-kasse for ikke at stå til rådighed - men det førte aldrig til en sanktion: Se her, hvad nogle af grundene kunne være

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Danmark har over 700 nye smittede for anden dag i træk

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Det er Nordeuropas største solcellepark, men hvor meget fylder den præcist: Som 888.000 skriveborde? Som en bagatel? Som en forringelse af livskvaliteten?

Kultur For abonnenter

Verdens måske største af sin slags: Familien Kristensens samling fylder nu 600 kvadratmeter

Sport

Tidligere landsholdskeeper tager over som målmandstræner i TTH

Navne

Stort skulderklap til lokal kok: - Tårerne var lige ved at komme, men jeg holdt dem heldigvis tilbage

Struer

Politiet er tilbage efter fire års fravær: Både på cykel, i bil og i nye lokaler

Leder For abonnenter

Højere afgift på dieselolien er det rene talmagi- det sænker ikke CO2-udledningen

Kultur

Præst og direktør holder foredrag om ny hospitalskirke

Holstebro

Han kyssede på ekspedienten, slikkede på sygeplejersken og forsøgte at flygte fra retten: Måtte overmandes af to betjente

Erhverv

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Holstebro For abonnenter

Vil have psykolog frakendt retten til at arbejde med børn: Tiltalt for overgreb på 15-årig klient

Kultur

Geoparken giver den gas - du kan deltage i 44 arrangementer

Annonce