Holstebro

Massivt hærværk: Kirker og skilte overmalet i Ulfborg

"Blod bliver ikke glemt" er der i nat blandt andet malet på Ulfborg Kirke, som ligger i Ulfborg Kirkeby. Det er nu anmeldt til politiet. Foto: Morten Stridker
Flere skilte og begge kirker er blevet overmalet i Ulfborg. Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi går anmeldelsen på hærværk.

ULFBORG: Flere skilte og begge kirker i Ulfborg er blevet overmalet med rød maling. På vejen mod Ulfborg er der desuden opsat kors, hvor der står "Blod bliver ikke glemt."

Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi, så er hærværket rettet mod Mourits Troldtoft, som er sigtet for at have skudt en ulv.

"Natur før mennesker" og "Blod bliver ikke glemt" er der blandt andet malet på den hvidmalede Ulfborg Kirke, som ligger i Ulfborg Kirkeby. Der er også malet på Ulfkær Kirke, som er bygget i røde mursten og ligger midt i Ulfborg.

Graver Tina Møller fortæller, at man vil anmelde hærværket mod begge kirker i Ulfborg til politiet, og at det derefter vil være en forsikringssag.

Klokken 3.36 i nat fik Dagbladet en besked med teksten "signalpolitik" fra Storm The Viking. Han hedder Storm Balderson, og samtidig har han lagt fotos fra overmaling og kors i Ulfborg op på på sin egen Facebookside. Her skriver han blandt andet "Signalpolitik er så moderne" og videre "Så Ulfborg mente du hade et ulveproblem" - "men nu har de så en problem Viking" - og senere "LÆNGE LEVE de danske ulve".

Det har ikke været muligt at træffe Storm Balderson for en kommentar, men han har lagt følgende op på sin facebook-side "stormtheviking.com" efter nattens hærværk.

Privatfoto: Ingo Graversen

Facebook-opslag

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Holstebro For abonnenter

Forurenet jord fra hele landet havner i Holstebro

Vestjylland

Frivillige finder døde havfugle fyldt med plastik

Annonce