Annonce
Sport

Målræv skal bombe HB tilbage til divisionerne

Det er en mand med mål i støvlerne, Holstebro Boldklub har fundet i Hedensted. Mirsad Suljic har i sin seniorkarriere scoret et mål i mere end hver anden kamp. Foto: Morten Strægaard
25-årige Mirsad Suljic har gennem hele sin karriere været garant for mål, nu skal han sparke dem i kassen for Holstebro Boldklub.

Holstebro: 93 mål i 126 kampe for Hedensted på Danmarksserie-niveau. 6 mål i 16 kampe for Thisted i 2. division.

Tallene taler deres klare sprog. 25-årige Mirsad Suljic er en mand, der ved, hvor målet står - og fremover skal han score dem i Holstebro Boldklubs hvide trøje. Den målfarlige angriber med bosniske rødder har valgt at skifte Hedensted ud med HB.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Kim (Kristensen, red.) over flere uger, og jeg synes, det er et spændende projekt i Holstebro. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at spille med om oprykning, og det havde jeg lyst til at være en del af, forklarer Mirsad Suljic.

Annonce

Dermed får HB lukket den position på banen, hvor man måske har været tyndest kørende, siden Emil Zetterquist stoppede i klubben. Boksangriberen.

- Vi har masser af kantspillere og offensive midtbanespillere, men vi har lidt manglet typen, som kan gå ind og spille den centrale angriber, så det er en rigtig god tilføjelse til truppen, at Mirsad har sagt ja til at spille for os, siger Kim Kristensen.

Mål, mål, mål

Cheftræneren fremhæver en stribe kvaliteter hos den nye angriber, som fik sine første 45 minutter i lørdagens træningskamp mod Vendsyssel.

- Mirsad er en brølstærk angriber, som er god på kroppen, kan holde på bolden og ligge den af, og så er han bare en rigtig dygtig afslutter. Han har lavet masser af mål igennem hele sin karriere, og hans opgave bliver også først og fremmest, at han skal sparke nogle mål i kassen for os, forklarer Kim Kristensen.

For den nye angriber er forventningerne ikke noget problem. Han ved præcis, hvad der ventes af ham.

- Der er pres på mig, men det er helt fint. Det er sådan, det skal være, og jeg har heldigvis vist både i Hedensted og i Thisted, at jeg kan leve op til forventningerne og score mål. Jeg har været topscorer begge steder og plejer at kunne lave 10+ mål pr. sæson, siger Mirsad Suljic.

Mirsad Suljic havde kontrakt i AC Horsens om U15-, U17- og U19-spiller og bor fortsat i Horsens, hvorfra han vil pendle til træning og kamp.


Der er pres på mig, men det er helt fint. Det er sådan, det skal være, og jeg har heldigvis vist både i Hedensted og i Thisted, at jeg kan leve op til forventningerne og score mål.

Mirsad Suljic.
Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Sport For abonnenter

Glædelige gensyn midt i nederlag: To skridt frem og to tilbage

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Igen over 1200 testet positiv

Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Vognmænd finder vej gennem stigende dieselpriser og mangel på chauffører og nye lastbiler: - Det er voldsomt lige nu

Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

Holstebro

Venstre i Holstebro tyvstarter med valgplakater

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Markussen og Munk fandt melodien i nederlagets stund

Holstebro

De kendte hinanden forretningsmæssigt - men noget gik helt galt: Dømt for at uddele knytnæveslag ved Nupark

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Sport For abonnenter

Rasmus Porup startede valgkampen med plakatophængning og storsejr over BSH

Erhverv

Børnefamilierne indtager kvarteret omkring vandtårnet: Stine skulle bare en tur omkring Amsterdam, Berlin og København, inden hun vendte hjem

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Erhverv

Ekstra hårdt ramt af opsigelser, barsel og sygemeldinger: Presset har aldrig været større

Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Struer

Nu bliver der holdt øje med din hastighed på Fjordvejen

Annonce