Annonce
Erhverv

Lemvig-virksomhed overtager ikonisk reol-firma i Aulum

ABC Reolen er kendt fra utallige hjem, og nu kommer Aulum-virksomheden ind under Canett Furniture, der ligger i Rom ved Lemvig. Pressefoto
Canette Furniture har overtaget ABC Reolen i Aulum - det giver os et enormt potentiale, mener direktøren

Lemvig/Aulum:  Lemvig-virksomheden Canett Furniture har overtaget en ikonisk virksomhed

Det er reol-virksomheden ABC-Reoler Aulum A/S, som nu kommer under Canett Furniture.

ABC-Reoler overtages fra Søren Iversen, der efter mere end 25 års ejerskab har ønsket et generationsskifte.

For Canett Furniture er  det en optimering og en styrkelse af sortimentet af produkter, som startede med, at Claus S. Nørgård blev ny direktør i august 2020.

Annonce

Legendarisk virksomhed

ABC Reoler kan man kalde for en legendarisk virksomhed med to ikoniske reol-systemer i Classic-stigereoler og Quadrat reoler. I 2014 vandt  virksomheden en næsten 10 år lang retssag mod Montana, som i 2005 anlagde sag mod Aulum-virksomheden for at have plagieret en reol. Det drejede sig om reolen "Quadrant", der havde været på markedet siden 1997.

Højesteret kunne ikke følge Montanas påstand og stadfæstede derfor Sø- og Handelsrettens dom.

- Det endte med at blive en principsag, der stod på i lang tid, men ud over at blive frifundet, fik vi Højesterets bekræftelse af en ophavsret til Quadrant-reolerne, siger  Søren Iversen.

Annonce

Enormt potentiale

For Canett Furniture giver det et enormt potentiale at overtage ABC Reoler.

- Det handler om, at vi ser en stor synergi, hvis de ikoniske reoler kobles med kundegrundlaget og vækstrejsen i Canett Furniture, siger Claus S. Nørgaard.

Søren Iversen er meget tilfreds med, at det er Canett Furniture, der har overtaget virksomheden.

- Under forhandlingen om overtagelsen er jeg blevet overbevist om, at Canett Furniture har gode forudsætninger for at skabe en god fremtid for virksomheden, og det glæder mig, da jeg ønsker det bedste for medarbejderne og produkterne.

ABC-Reolers produkter er alle fladpakkede, og det giver store vækstmuligheder med afsætning til oversøiske markeder og det stærkt eksploderende online salg.

Annonce

Samarbejde

For at styrke grundlaget for overtagelsen er der aftalt et samarbejde med Søren Iversen.

- Jeg glæder mig til et godt samarbejde med Søren Iversen om overtagelsen til at påbegynde et godt samarbejde med virksomhedens dedikerede og trofaste medarbejdere om skabelsen af en ny tid, siger Claus S. Nørgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

HB skifter ud på trænerbænken

Annonce