Struer

Kirstine Christensen ny formand for turistforeningen

Kirstine Jensen Christensen fra Restaurant Ved Fjorden og Cafe KC i gågaden er valgt som ny formand for bestyrelsen i Struer-Egnens Turistforening. Arkivfoto:
Jan Bendix meddelte allerede på generalforsamlingen, at han ønskede at trække sig som formand. Nu er det Kirstine Jensen Christensen, der sidder for bordenden og svinger taktstokken.

Struer: Struer-Egnens Turistforening har gennemført en rokade i bestyrelsen.

Den tidligere formand, Jan Bendix, har trukket sig tilbage og overladt taktstokken til Kirstine Jensen Christensen fra Restaurant Ved Fjorden på lystbådehavnen og Cafe KC i Østergade.

Rokaden blev gennemført på det første bestyrelsesmøde efter en generalforsamling sidst i maj.

Så det bliver nu Kirstine Jensen Christensen, der skal få det nye turistsamarbejde til at fungere, når Struer Kommune til januar kommer til at danne fællesfront med både Skive og Mors i et nyt destinationsselskab - samtidig med, at hun forventer at fortsætte det tætte samarbejde med turistforeningerne i både Lemvig og Holstebro.

- I turistforeningens bestyrelse vil vi i arbejdet med det nye destinationsselskab lægge vægt på, at det gode samarbejde og resultater, der er opnået i Enjoy Limfjorden-samarbejdet, fortsættes, og at det veletablerede brand ”Enjoy Limfjorden” bibeholdes, siger Kirstine Christensen om sit nye hverv i en pressemeddelelse fra Struer-Egnens Turistforening.

- Det er bestemt ikke umuligt. Den nye lovgivning, som har medført, at der bliver oprettet nogle helt nye destinationsselskaber, giver mulighed for, at vi kan bevare noget af det tværkommunale samarbejde, vi har haft i Enjoy Limfjorden. Det ville da være synd bare at smide de resultater, vi har opnået, ud med badevandet, understreger hun.

Det ville da være synd bare at smide de resultater, vi har opnået, ud med badevandet.

Kirstine Jensen Christensen, nyvalgt formand, Struer-Egnens Turistforening

Vinterarbejde

Men alt sammen noget der skal arbejdes med om et par måneder, når sommersæsonen er slut.

- Bestyrelsesarbejdet i Struer-Egnens Turistforening er i høj grad vinterarbejde, konstaterer hun efter sine første par år som bestyrelsesmedlem - og nu som formand.

- I løbet af sommerhalvåret er vi allesammen i drift. Det er i løbet af vinterhalvåret, at vi får planlagt, hvordan vi får skabt opmærksomhed omkring området, og på den front kan det give god mening at samarbejde med både Skive og Mors, når vi skal markedsføre Limfjordsegnen som et oplagt turistmål. Vi siger jo også selv, at vi holder ferie i for eksempel Sydsverige eller Nordtyskland, eller hvad det måtte være, siger hun.

- Den helt store udfordring bliver så at bevare det tætte samarbejde med turistforeningerne i både Holstebro og Lemvig, når vi kaster både økonomi og mental energi ind i det nye destinationsselskab, konstaterer hun, og samtidig gælder det selvfølgelig primært om at gøre det attraktivt for turister at komme til Struer Kommune.

For eksempel til Sans og nogle af de andre store begivenheder, hvor turistforeningen involverer sig for at give området et løft.

På generalforsamlingen tog bestyrelsen afsked med Mads Bendix, der efter knap 10 års arbejde i bestyrelsen havde ønsket at trække sig. Som nyvalgt medlem indtrådte bankdirektøren i Spar Nord i Holstebro, Franck Svanborg, som bor i Struer.

Bestyrelsen i Struer-Egnens Turistforening fik dermed følgende sammensætning: Kirstine Jensen Christensen (formand), Jan Bendix (næstformand), Lasse Lützen Laursen (kasserer), Bent Hargaard, Peter Kjeldbjerg, Franck Svanborg og Peter Vestergaard fra Det Radikale Venstre, som er udpeget af byrådet.

Kirstine Jensen Christensen har siddet i turistforeningens bestyrelse siden 2017 og er også turistforeningens repræsentant i styregruppen for Lydens By.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce