Annonce
Ulfborg/Vemb

Jimmy: Derfor stopper jeg som hotelforpagter

Jimmy Pilgaard Jensen skal ikke længere være hotelforpagter på Gæstgivergården i Ulfborg. Arkivfoto: Jan Briks
”For meget bøvl” gør, at forpagteren af Gæstgivergården, Jimmy Pilgaard Jensen nu kaster håndklædet i ringen.
Annonce

Ulfborg: Han overtog nøglerne til Gæstgivergården i Ulfborg den 1. marts i 2018 efter Egon Andersen og Helle Jensen, der ville videre til Vedersø. Og for hotellets kok, Jimmy Pilgaard Jensen, der skulle overtage rollen som forpagter, var det ikke med de store armbevægelser eller ændringer i sigte.

- Nej, det skal køre, som det hidtil har gjort. Det er jo Ulfborg, så man skal jo ikke begynde at spille smart og ændre alt muligt, sagde Jimmy Pilgaard Jensen, da han overtog hotellet.

Siden er den 47-årige hotelforpagter dog kørt træt, og det er årsagen til, at han nu stopper per 31. december.

-Jeg er kørt træt i det. Generelt set har det været et fornuftigt hotel at drive, men der er simpelthen for mange ting hele tiden, siger han.

Blandt andet fik hotellet sidste år besøg af Fødevarestyrelsen, som havde fået et anonymt tip fra en bruger. Det førte til nedlukning af stedet i en uge.

- Det kostede mig 150.000 kroner, og det var lige det, der var plus på min driftskonto, siger hotelforpagteren, der ligeledes har haft vanskeligt ved at finde kvalificeret arbejdskraft.


- Til sidst er det hele bare blevet for meget - jeg vil jo bare gerne lave mad,

Jimmy Pilgaard Jensen, hotelforpagter


Lettere er det ifølge hotelforpagteren ikke blevet af den holdning, han fornemmer flere i byen har til ham:

-Der kører alle mulige onde rygter om, at jeg skulle have været i seng med de unge piger, jeg har ansat her på hotellet – og jeg har aldrig rørt dem – så hold nu op! Men jeg kan ikke bare lade sådan noget gå gennem mit hoved, siger han.

Annonce

Fra syv til 16

Oveni hatten mener han, at administrationsbyrden er blevet for stor.

Coronakrisen satte prikken over i’et. Hotellet og restauranten har haft lukket siden starten af marts – og åbner først den 8. august op igen.

-Flere af de her kompensationer har jeg stadig ikke fået, så jeg har selv måttet lægge ud for både husleje, el, vand og varme, siger han og fortsætter:

- Til sidst er det hele bare blevet for meget - jeg vil jo bare gerne lave mad, siger han.

Hvad den 47-årige hotelforpagter skal give sig til, når nøglerne til Gæstgivergården bliver afleveret til nytår, ved han stadig ikke:

- Jeg har overvejet at rode i lidt takeaway inde i Holstebro. Men jeg ved det stadig ikke helt. Jeg vil egentlig bare gerne have et job, hvor jeg kan møde klokken syv og gå hjem klokken 16. Jeg kommer i hvert fald ikke til at blive hotelforpagter igen med alt det bøvl, der følger med, siger han.

Det er Eli Vium, der ejer hotellet. Han skal nu på jagt efter en ny forpagter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce