Holstebro

Inga ville bruge rabatkupon: Blev smidt ud af Dalle Valle

Inga Jensen fik afvist en kupon på Café Dalle Valle, selvom det formentligt er i strid med loven. Foto: Morten Stricker
Inga Jensen blev onsdag smidt ud af Dalle Valle, da hun ville bruge en rabatkupon fra ugeavisen. Restauranten ville ikke godtage kuponen, fordi de har ændret prisen, men det kritiserer Forbrugerrådet.

HOLSTEBRO: Inga Jensen har før brugt kuponerne fra Holstebro Onsdag, så hun kan få buffeten på café Dalle Valle billigere.

- Der står tydeligt på kuponen, at den er gyldig til og med 31. december. Jeg synes simpelthen, at det er for dårligt, at vi bare bliver afvist på den måde. I min verden er der ingen tvivl om, at det er vildledende markedsføring, siger Inga Jensen.

Hun fortæller, at hun blev fortalt på Dalle Valle, at de ikke kunne sælges til den pris, der var angivet på rabatkuponen.

- Jeg synes, at det er rent og skært bondefangeri. Det handler ikke om de ti kroner, men det rent principielle i, at man afviser en kupon, som er gyldig, siger Inga Jensen, som også fortæller, at hun blev bedt om at gå, da hun ikke ville acceptere det.

- Jeg er aldrig blevet smidt ud noget sted før. Jeg vil ikke besøge Dalle Valle igen.

- Det er min plan, at jeg nu går til forbrugerombudsmanden, fordi jeg synes simpelthen ikke, at det kan være rigtigt, at vi på den måde bliver afvist, siger Inga Jensen.

Vildledende markedsføring

Ifølge seniorjurist ved Forbrugerrådet Tænk, Martha Nør Kjeldsen, har Inga Jensen også en pointe, når hun mener, at det er vildledende markedsføring.

- Jeg kan ikke umiddelbart se, at de har noget juridisk grundlag at stå på, når de afviser kuponen. Der kan sagtens være tale om vildledende markedsføring i denne sag, siger hun.

Martha Nør Kjeldsen mener dog, at der er større udgifter end bare de ti kroner, det drejer sig om, hvis man kigger på kuponen.

- I min optik drejer det sig ikke kun om ti kroner, det drejer sig også om det faktum, at man nu skal betale fuld pris for et måltid i stedet for halv pris som forventet, så det er jo en større udgift, siger hun.

Seniorjuristen forklarer samtidig, at Inga Jensen kan gå til Forbrugerombudsmanden, hvis hun ikke kan finde en løsning med Dalle Valle.

- Forbrugerombudsmanden fører tilsyn med, at markedsføringslovens regler er overholdt og kan vælge at gå ind i sagen, siger Martha Nør Kjeldsen.

Ændrer annoncer

Stine Pedersen er HR- og kommunikationschef ved Dalle Valle. Ifølge hende har Dalle Valle over hele landet de seneste tre uger fået omkring 20 klager fra personer, som er utilfredse med kuponerne. Det skyldes ifølge Stine Pedersen, at folk misforstår annoncerne.

- Der er selve annoncen, hvor man kan se, hvad prisen var før, og hvad den er med kupon. Nedenunder er der kuponen, som viser, at man får to for én pris, siger Stine Pedersen.

Som følge af de mange klager, har Dalle Valle nu lavet ændringer, så kunderne ikke længere skulle være i tvivl om, hvad der er op og ned på annoncerne og kuponerne.

- Vi har valgt at ændre annoncerne, så det fremgår, at der nu kan være tale om andre priser. Det er noget, som vi løbende justerer i løbet af året, siger Stine Pedersen.

Stine Pedersen har heller ikke før hørt om, at gæster skulle blive smidt ud.

- Jeg kan godt forstå, at der kommer kritik, fordi vores annoncer kan opfattes anderledes, end det der har været hensigten. Derfor ændrer vi det, siger kommunikationschefen, som ikke vil forholde sig til kritikken fra Forbrugerrådet.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Holstebro

Nye indbrudstal: Færre indbrud i Holstebro

TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Holstebro For abonnenter

Forurenet jord fra hele landet havner i Holstebro

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Annonce