Annonce
Struer

Søger millionstøtte: Her er der både splinter og huller i parketten

Ifølge en konsulentrapport er det kun et spørgsmål om tid, inden en af brugerne af Hal A kommer til skade på gulvet, som er fuld af huller og splinter i parketten. I alle tilfælde bør man undlade manøvrer som her, da 300 dansere for nogle år siden var samlet til sportsdanserstævne i Struer Hallerne. Arkivfoto: Morten Stricker
Struer Energi Park søger om millionstøtte fra Struer Kommune til en udskiftning af gulvet i den gamle Hal A.

Struer: Da Struer Energi Park tog form, skete det med en tilbygning til Struer Hallerne.

Struer Hallerne og Struer Svømmehal blev bygget sammen og kom under samme tag, men i den oprindelige Hal A var det begrænset, hvad der skete.

Gulvet blev liggende, som det var, og i en ansøgning til Struer Kommune må bestyrelsen for Struer Energi Park konstatere, at udløbsdatoen er ved at være overskredet.

- Gulvets overflade er både nedslidt, udpint og udtørret, lyder det i en rapport fra firmaet TopSport Danmark, som anbefaler en udskiftning i løbet af et års tid eller to.

TopSport Danmark anbefaler også, at der bliver gjort noget med det samme, hvis Struer Energi Park vil sikre sig, at brugerne af gulvet skal undgå at komme til skade på revner og splinter i overfladen.

- Topbelægningen er grundet udtørring og slidtage meget åben og let vandgennemtrængelig. Dette har en selvforstærkende effekt med fremkomst af farlige revner og splinter, hver gang gulvet vaskes. Derfor bør det kraftig overvejes, hvor ofte gulvet vaskes, lyder det i rapporten over gulvets tilstand.

Annonce

Skal på budgettet

Men en udskiftning af gulvet koster næsten 1,3 millioner kroner, og bestyrelsen for Struer Energi Park på erkende, at der ikke er penge til det på det nuværende budget.


Gulvets overflade er både nedslidt, udpint og udtørret.

TopSport Danmark


Struer Energi Park kan ikke finde penge til en udskiftning af gulvet på driften, og Struer Kommune har derfor fået en ansøgning om et anlægstilskud, der kan dække den forventede udgift.

- Vi bringer det videre til budgetforhandlingerne, så det bliver det samlede byråd, der kommer til at tage stilling til, om vi kan finde penge til det i 2022, fortæller formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lars Møller Pedersen (S), efter at udvalget har haft ansøgningen fra Struer Energi Park til debat.

- Vi anbefaler, at Struer Energi Park får det ønskede anlægstilskud, men vi bliver nødt til at få det på budgettet, inden vi kan bevilge pengene, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce