Annonce
Holstebro

Forening fusionerer med Slagteriet

Siden 2015 har Kulturdivisionen, der er den ældste af de frivillige foreninger på Slagteriet i Holstebro, stået bag en række arrangementer. Nu bliver de en del af Slagteriets formelle organisation. Pressebillede
Kulturdivisionen, der er en frivillig forening, og Slagteriet S/I fusionerer. Det vil sikre, at frivillige nemmere kan fokusere på at udvikle nye aktiviteter i industribygningerne, mener formand for Kulturdivisionen Per Kap Bech Jensen.
Annonce

Holstebro: Det kan nu blive endnu nemmere at være ildsjæl på Slagteriet i Holstebro.

Sådan indledes pressemeddelelsen om, at den frivillige forening, Kulturdivisionen, agter at fusionere med den selvejende institution, Slagteriet S/I.

- Ved fusionen får vi en ny struktur, som sikrer, at Kulturdivisionens mange frivillige og ildsjæle fremadrettet kan bruge al energi på at udvikle nye aktiviteter og indhold. Vi får derudover flere kræfter til at implementere og udfylde potentialet i vores nye værksteder. Vi kan derfor rette vores energi på at skabe indhold fremfor at bruge vores energi på drift, siger Per Kap Bech Jensen, der er formand for Kulturdivisionen.


Jeg og den daglige ledelse glæder os over, at Kulturdivisionen tog initiativet til fusionen, og at alle omkring vores bestyrelse også kunne se styrken i samarbejdet.

Asbjørn Christensen, bestyrelsesformand


Formelt skal Kulturdivisionens medlemmer dog først vedtage nedlukningen af foreningen, hvilket forventes at ske ved en ekstraordinær generalforsamling i efteråret.

Annonce

Forskellige kompetencer

Også Asbjørn Christensen, der er bestyrelsesformand for Slagteriet S/I, sætter pris på fusionen.

- Der er ingen tvivl om, at det er en gunstig udvikling for begge parter. Vi ønsker begge at udvikle Slagteriet som et lokalt og regionalt kraftcenter inden for kultur, kreative erhverv og iværksætteri, og vi har forskellige spidskompetencer, som gør, at vi ved fælles hjælp kan nå dertil, siger han og fortsætter:

- Jeg og den daglige ledelse glæder os over, at Kulturdivisionen tog initiativet til fusionen, og at alle omkring vores bestyrelse også kunne se styrken i samarbejdet.

Fusionen vil formelt blive en realitet den 1. januar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg siger det bare...

Annonce