Annonce
112

Fejrede bryllupsdag i joggingbukser: Stak af fra regningen

Foto: Rune Feldt-Rasmussen.

Holstebro: Politiet leder efter et ægtepar med afrikanske rødder, der i aftes stak af fra regningen på Jensens Bøfhus på Brotorvet.

Ifølge lokalpolitiet fejrede parret bryllupsdag, og da manden og kvinden havde spist og drukket for 686 kroner, valgte de klokken 19.32 at stikke af fra regningen.

Personalet beskriver parret som med østafrikansk udseende. Hvad det nærmere dækker over, ved politiet ikke.

Manden beskrives som mørk i huden, mellem 33 og 38 år, mellem 170-180 centimeter høj. Han var iført mørke joggingbukser og en jakke med pels på kraven.

Kvinden beskrives som mellem 170 og 175 centimeter høj. Også hun var mørk i huden og mellem 33-38 år. Hun talte dansk.

Det er anden dag i træk, at Jensens Bøfhus oplever kunder, der forlader restauranten uden at betale.

Tirsdag var det to kvinder, der spiste og drak for samlet 930 kroner på restauranten og smuttede uden at betale.

Oplysninger i sagen til lokalpolitiet i Holstebro på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce