Annonce
Erhverv

Efter salg: Direktør etablerer ny virksomhed

Kjeld Kirkgaard har etableret sit eget firma, efter at Grue og Hornstrup er solgt til Nordomatic. Arkivfoto: Morten Stricker
Direktør Kjeld Kirkgaard stifter sin egen virksomhed efter salget af Grue og Hornstrup til Nordomatic. GH Connect skal operere i Danmark og de nordiske lande.
Annonce

Holstebro: For få dage siden blev det offentliggjort, at ingeniørfirmaet Grue og Hornstrup er solgt til Nordomatic, der har dansk hovedkontor i Herning.

Arbejdspladserne bliver i Nupark i Holstebro med den ene af ejerne Jesper Bergenhammer som chef og daglig leder. Men tidligere direktør Kjeld Kirkgaard, der har været i firmaet i mere end 30 år, vil fortsat være tilknyttet Nordomatic på halv tid i den kommende periode.

- Det sker for at opretholde kontinuiteten over for både kunder og medarbejdere, siger Kjeld Kirkgaard.

Resten af tiden skal han bruge på sin nystiftede virksomhed, GH Connect, hvor han har bevaret en mindre del af den oprindelige virksomhed samt udvidet med andre elementer.

Da alt kom til alt ville han hellere begynde for sig selv, og han har derfor stiftet virksomheden GH Connect, hvor han har bevaret en mindre del af den oprindelige virksomhed.

- Jeg har også en alder, så hvis jeg skulle prøve noget nyt, så skal det være nu, siger 58-årige Kjeld Kirkgaard, der understreger, at oprettelsen af det nye firma er sket i fuld forståelse med de nye ejere.

- Det er helt afklaret med Nordomatic hvilket område af forretningen, jeg kan køre videre med.

Han er ret sikker på, at der skal ansættes flere medarbejdere i det nye teknologifirma GH Connect, som skal have opgaver i hele Norden.

- Det er ikke planen, at det skal være et enmandsfirma. Jeg forventer, at der skal ansættes medarbejdere, men hvor mange og hvornår, er endnu ikke afklaret. Det skal også ses i lyset af, at jeg for tre måneder siden intet viste om salget af Grue & Hornstrup, siger Kjeld Kirkgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Akademichef roser topscorer Tønnesen

Annonce