Annonce
Holstebro

Efter hærværk: Storm Balderson er sigtet for trusler

Et af de kors, som Storm Balderson selv har erkendt han satte op natten til torsdag, hvor Ulfborg Kirke også blev overmalet. Nu har en sigtet for både hærværk og trusler mod Mourits og Steffen Troldtoft. Foto: Morten Stricker
Politiet har sigtet Storm Balderson for trusler og den hærværk, han i sidste uge lavede hærværk i Ulfborg. Han har desuden fået et tilhold mod både Mourits og Steffen Troldtoft.
Annonce

ULFBORG: Storm Balderson, som har tilstået, at han stod bag hærværket torsdag i Ulfborg, har fået et tilhold mod to Mourits Troldtoft og sønnen Steffen Troldtoft. I det omfattende hærværk var der rettet hadske budskaber mod Troldtoft-familien. Derfor har Balderson nu fået et tilhold, så han ikke må opsøge eller kontakte de to personer.

- Det kan ikke opfattes som andet end trusler, og det var også derfor, at jeg bad om at få et tilhold mod denne person, siger Mourits Troldtoft.

Mourtis Troldtoft blev landskendt, da han i byretten blev dømt for at have skudt en ulv fra sin bil, en dom han senere har anket til landsretten.

- Jeg har ikke talt med ham (Storm Balderson. Red.), om det han har gjort, og det er egentligt heller ikke noget, som jeg har noget behov for at gøre, siger Mourtis Troldtoft.

Hærværket i Ulfborg blev begået torsdag, hvor der flere steder i byen blev skrevet:" Blod bliver ikke glemt", ligesom der på strækningen mellem Ulfborg og Holstebro blev banket flere trækors i jorden. På trækorsene stod der:" RIP MT og ST". (RIP er engelsk for hvil i fred. red.).

Storm Balderson har selv bekræftet over for Dagbladet, at det var rettet mod især Mourits Troldtoft.

- Jeg bad om at få tilholdet med det samme, så det må have været torsdag, at jeg bad om det. Det er rart, at jeg har fået det så hurtigt. Hvis det skal have nogen effekt, så nytter det ikke noget, at man skal vente en eller to måneder, siger Mourits Troldtoft.

Annonce

Sigtet for trusler

Midt- og Vestjyllands Politi bekræfter tilholdet og oplyser samtidig, at hærværksmanden (Storm Balderson, red.) er tiltalt for trusler.

- Jeg kan bekræfte, at vi har sigtet en person for hærværk og for trusler, og at denne person samtidig har fået et tilhold, så han ikke må kontakte de personer, som truslerne menes at være rettet imod, siger Jim Hansen, der er leder af central efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politiet.

Han oplyser også, at politiet har talt med den person, de er sigtet i sagen.

- Jeg kan ikke oplyse, hvad han har sagt til sigtelserne. Men vi fortsætter vores efterforskning i sagen, siger Jim Hansen.

Dagbladet har søgt at kontakte Storm Balderson, men han er ikke vendt tilbage inden avisens deadline.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fastholder: - Jeg så ulven

Struer

Skur brændte ud

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce