Annonce
Erhverv

Direktørskifte hos stor bilforhandler

Hanne Juul Jensen afløser Ejgild Christensen som administrerende direktør for STS Biler. Foto: STS Biler
Hanne Juul Jensen bliver ny direktør for STS Biler. Hun afløser Ejgild Christensen, der skal være bestyrelsesformand.
Annonce

Holstebro: Hanne Juul Jensen kender den lokale Toyota-forhandler STS rigtig godt.

Hun har været ansat i virksomheden i 19 år. Senest har hun været økonomichef.

Nu rykker hun op på det øverste trin, hvor hun bliver administrerende direktør. Hun afløser Ejgild Christensen, der gerne vil træde lidt tilbage og indlede et rullende generationsskifte. Men den mangeårige bilchef fortsætter som bestyrelsesformand. Han får desuden til opgave at holde et særligt fokus på den nykøbte Skive-afdeling.

Skiftet sker fra 1. maj. STS Biler har hovedkontor i Holstebro. Der er desuden afdelinger i Herning, Skive, Ikast og Lemvig. Den nye direktør er i forvejen medejer af firmaet sammen med Ejgild Christensen, Flemming Madsen og Rasmus Thorsen.

Den nyudnævnte direktør, der bor i Holstebro, glæder sig til et større ansvar.

– Jeg har været i virksomheden i 19 år. Jeg begyndte som bogholder, og langsomt er det blevet til mere. Jeg har også fået personaledelen med. I bund og grund handler det om at have fokus på kunderne og give dem den bedste oplevelse. Jeg håber, at det kan give noget nyt og skabe ny dynamik med en kvinde for bordenden, siger 50-årige Hanne Juul Jensen, der gerne indrømmer, at hun aldrig har solgt en bil.

Hun er ikke bilfanatiker, der kender hver et mærke og reservedel. Men mindre kan også gøre det for den nye dirketør.

- Jeg synes, at det er en spændende branche, og de kommende år tegner meget interessante. Ikke mindst, når det handler om drivmidler. Der kommer til at ske meget på det område, siger Hanne Juul Jensen, der er helt med på, at det er en branche med få kvinder.

- Det er jo traditionelt en mandsdomineret branche, hvor der ikke ligefrem er kø ved dametoilettet, men vi kvinder kan godt finde sammen, når vi mødes til forskellige arrangementer, siger hun.

STS Biler oplevede et helt særligt 2019, da firmaet kunne fejre 50 års jubilæum. Desuden blev STS Biler kåret som årets nyvognsforhandler i Danmark. En pris, der vakte store glæde og kom noget overraskende, da den lokale Toyota-forhandler var oppe mod en række langt større bilhuse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce