Annonce
Holstebro

DF-formand og folketingskandidat pludselig død

Richardt Graakjær Bostrup Møller blev kun 44 år. Han var frem til sin død lokalformand for Dansk Folkeparti i Holstebro. Pressefoto
Richardt Graakjær Bostrup Møller blev kun 44 år. Han efterlader sig kone og to børn.

Holstebro: Folketingskandidat i Herning Nord-kredsen og formand for Dansk Folkeparti i Holstebro, Richardt Gråkjaar Bostrup Møller, er pludselig død.

Det fremgår af en dødsannonce på afdøde.dk

- Han var utrolig vellidt, fortæller Søren Olesen, der gruppeformand for Dansk Folkeparti i byrådet i Holstebro.

- Vi havde en del kontakt med hinanden. Vi skrev ofte sammen og talte også en del sammen. Richardt var et utrolig engageret menneske. Ikke bare i Dansk Folkeparti, men også i andre sammenhænge, så det er utrolig trist, at vi har mistet ham, siger Søren Olesen.

Richardt Graakjær Bostrup Møller blev kun 44 år. Han var frem til sin død lokalformand for Dansk Folkeparti i Holstebro, hvor han også tidligere har været opstillet til byrådet. Han var også folketingskandidat i Herning Nord-kredsen, og var internt i partiet kendt som meget arbejdsom.

- Han havde altid en vittig bemærkning og var god til at holde snakken i gang, når man var sammen med ham, fortæller Søren Olesen.

Ny lokalformand for Dansk Folkeparti i Holstebro, Lene Larsen, kalder også meddelelsen om Richardt Graakjær Bostrup Møllers død for trist.

- Jeg er utrolig berørt og ked af det. Mere kan jeg ikke sige lige nu, siger hun.

Selv om Richardt Graakjær Bostrup Møller var engageret i Dansk Folkeparti, så var han også kritisk, når partiet kom ud af trit med vælgerne. Det kom blandt andet til udtryk efter forårets folketingsvalg, hvor han blandt andet i Berlingske kritiserede partitoppen.

"Vi skal lytte til de strømninger, der er i samfundet. Det er blandt andet klimaet, der fylder," fortalte han avisen.

Han har også været kritisk over for partiets planer om at bygge en togbane til Billund, der ville gøre det umuligt at køre med direkte tog fra Vestjylland til eksempelvis hovedstaden.

Richardt Graakjær Bostrup Møller var uddannet bager og arbejdede til daglig som faglærer på Uddannelsescenter Holstebro. Han efterlader sig en kone og to børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce