Annonce
Ulfborg/Vemb

Det skal der ske med bagerbutikken i Ulfborg

I april sidste år måtte Bageren på Holmegade lukke helt ned, da selskabet gik konkurs. I dag har Houlind Invest overtaget bygningen. Arkivfoto
Endnu ved selskabet Houlind Invest ikke, hvem der skal overtage butikslokalerne på Holmegade 13, som indtil foråret sidste år lagde lokaler til byens bager.

Ulfborg: Knapt var der åbnet en bager på Holmegade 13 i Ulfborg, før bagerbutikken blev lukket igen. Den blev tilføjet til rækken af tomme butikslokaler i byen.

Men nu har Houlind Invest opkøbt de tomme lokaler.

- Folk troede, at der skulle være elbutik dernede, men det er altså ikke planen, siger indehaver Michael Houlind, der driver installatør-virksomhed i Lemvig og Vemb.

I stedet er det planen, at lokalet skal istandsættes - og udlejes til en erhvervsdrivende.

- Vi skal have shinet bygningen op til foråret, så den kommer til at se pæn ud. Der har tidligere været problemer med rotter på adressen. Det problem skulle nu være løst. Men skal der være fødevarer igen, skal vi være helt sikre på, at der er styr på det, siger Michael Houlind, der ikke er afvisende overfor, at en ny bager kan rykke ind.

Houlind Invest har 150 lejemål i Nordvestjylland. Og spørger man Michael Houlund, er man meget fortrøstningsfuld i forhold til at finde nogen, der vil rykke ind:

- Med den placering burde man kunne finde en, siger han.

Udover butikslokalet skal også lejligheden ovenpå besættes med en lejer, er planen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Verdensmesterskabet får ikke lov at smuldre i Struer

Hvis bokseren Dina Thorslund skal miste sit verdensmesterskabsbælte, så lad os håbe, at det kommer til at ske i bokseringen mod en dygtigere modstander, og ikke fordi økonomi og teknikaliteter spænder ben for hende. Da hun for nylig brød med sin hidtidige promotor, det tyske Team Sauerland, stod hun alene tilbage med opgaven at arrangere og finansiere en mesterskabskamp. Det er en stor opgave, som rækker et godt stykke ud over de færdigheder, man slider sig til i et træningslokale, og derfor har bokseren brug for hjælp. Verdensmestre i individuelle publikumssportsgrene findes der ikke mange af i Danmark. Derfor er det en præstation, som har skabt opmærksomhed. Og Struer Kommune har været både dygtig og flittig til at udnytte den potentielle profilering, der ligger i at have en verdensmester i byen. Derfor har kommunen naturligvis også en interesse i, at det fortsat er tilfældet. Og netop derfor ser kommunen også velvilligt på mulighed for et samarbejde - eller en støtte. Detaljerne er endnu ikke klare, men borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) giver i dagens avis udtryk for, at der skal findes en løsning. Nok så vigtigt er det signal, som erhvervsmanden Peter K. Kristensen sender i et læserbrev i dagens avis. Han opfordrer til at støtte projektet og melder sig samtidig klar til selv at gøre det. Det er vigtigt, at dem, der har mulighed for at ændre noget, ikke bare støtter økonomisk med et sponsorat, men også råber lidt og op fortæller om, hvor vigtigt det er at have noget at være fælles om og stolte over. En opbakning som den, erhvervsmandens sender i sit læserbrev, er derfor uendeligt meget værd. Det er uholdbart, hvis bokser og træner selv skal stå for det administrative. Det kan måske lykkes en enkelt gang, men hvis Dina Thorslund skal have mulighed for at koncentrere sig om sporten, må hun finde en ny promotor. Og den opgave er langt nemmere, hvis hun kan demonstrere solid opbakning i baglandet. For selvfølgelig skal verdensmesterskabet forsvares. Og selvfølgelig skal det foregå i Struer denne gang.

Annonce