Annonce
Ulfborg/Vemb

Det skal der ske med bagerbutikken i Ulfborg

I april sidste år måtte Bageren på Holmegade lukke helt ned, da selskabet gik konkurs. I dag har Houlind Invest overtaget bygningen. Arkivfoto
Endnu ved selskabet Houlind Invest ikke, hvem der skal overtage butikslokalerne på Holmegade 13, som indtil foråret sidste år lagde lokaler til byens bager.
Annonce

Ulfborg: Knapt var der åbnet en bager på Holmegade 13 i Ulfborg, før bagerbutikken blev lukket igen. Den blev tilføjet til rækken af tomme butikslokaler i byen.

Men nu har Houlind Invest opkøbt de tomme lokaler.

- Folk troede, at der skulle være elbutik dernede, men det er altså ikke planen, siger indehaver Michael Houlind, der driver installatør-virksomhed i Lemvig og Vemb.

I stedet er det planen, at lokalet skal istandsættes - og udlejes til en erhvervsdrivende.

- Vi skal have shinet bygningen op til foråret, så den kommer til at se pæn ud. Der har tidligere været problemer med rotter på adressen. Det problem skulle nu være løst. Men skal der være fødevarer igen, skal vi være helt sikre på, at der er styr på det, siger Michael Houlind, der ikke er afvisende overfor, at en ny bager kan rykke ind.

Houlind Invest har 150 lejemål i Nordvestjylland. Og spørger man Michael Houlund, er man meget fortrøstningsfuld i forhold til at finde nogen, der vil rykke ind:

- Med den placering burde man kunne finde en, siger han.

Udover butikslokalet skal også lejligheden ovenpå besættes med en lejer, er planen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Annonce