x
Annonce
Ulfborg/Vemb

Det skal der ske med bagerbutikken i Ulfborg

I april sidste år måtte Bageren på Holmegade lukke helt ned, da selskabet gik konkurs. I dag har Houlind Invest overtaget bygningen. Arkivfoto
Endnu ved selskabet Houlind Invest ikke, hvem der skal overtage butikslokalerne på Holmegade 13, som indtil foråret sidste år lagde lokaler til byens bager.

Ulfborg: Knapt var der åbnet en bager på Holmegade 13 i Ulfborg, før bagerbutikken blev lukket igen. Den blev tilføjet til rækken af tomme butikslokaler i byen.

Men nu har Houlind Invest opkøbt de tomme lokaler.

- Folk troede, at der skulle være elbutik dernede, men det er altså ikke planen, siger indehaver Michael Houlind, der driver installatør-virksomhed i Lemvig og Vemb.

I stedet er det planen, at lokalet skal istandsættes - og udlejes til en erhvervsdrivende.

- Vi skal have shinet bygningen op til foråret, så den kommer til at se pæn ud. Der har tidligere været problemer med rotter på adressen. Det problem skulle nu være løst. Men skal der være fødevarer igen, skal vi være helt sikre på, at der er styr på det, siger Michael Houlind, der ikke er afvisende overfor, at en ny bager kan rykke ind.

Houlind Invest har 150 lejemål i Nordvestjylland. Og spørger man Michael Houlund, er man meget fortrøstningsfuld i forhold til at finde nogen, der vil rykke ind:

- Med den placering burde man kunne finde en, siger han.

Udover butikslokalet skal også lejligheden ovenpå besættes med en lejer, er planen.

Annonce
Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lad os nu høre om vejen ud

En af corona-krisens store frustrationer for mange er usikkerheden om, hvor lang tid denne alternative virkelighed kommer til at herske. Prisen for at begrænse belastningen på sundhedsområdet er enorm. Erhvervslivet er lammet, mange virksomheder risikerer at lukke - også selv om skatteborgernes store pengekasse er åbnet på vid gab med diverse støtteordninger. Uanset hvor mange skattekroner, Folketinget besluttet at sende ud til de ramte brancher, kommer nedlukningen til at koste arbejdspladser. Den kommer til at ødelægge grundlaget for et utal af virksomheder. Økonomien bliver påvirket langt frem i tiden. For at kunne håndtere de barske realiteter, har vi behov for at kende planerne for, hvordan landet igen kan åbnes. Vi har behov for at vide, hvad myndighederne forestiller sig muligt - og hvornår. Ingen forlanger, at Mette Frederiksen, Nikolai Wammen eller Søren Brostrøm skal kunne svare på, hvornår smittefaren er drevet over, men vi må kunne få svar på, hvilke planer der er for rækkefølgen af genetableringen af samfundet. De fleste kan nok forestille sig, at rejsebranchen og teater- og koncertarrangører vil være ramt af begrænsninger længere ind i fremtiden end frisørerne. Eller genbrugspladserne. Eller skolerne. Indtil nu har Danmark ageret trofast og fulgt retningslinjerne. Men hvis vi skal blive ved med at have tillid til myndighederne, må vi sammen kunne se en vej ud af det hele. Ingen tror på en snarlig vaccine eller kur, hvorfor vi må forvente begrænsninger eller risici i en periode, der strækker sig noget længere end til den 13. april, som lige nu er den eneste kendte dato i planerne. Det gik fint med at vise os forskellige scenarier for, hvad der ville ske, hvis vi ikke lukkede landet. Med pædagogiske plancher og grafer, blev vi alle overbevist om nødvendigheden. Vis os nu de forskellige scenarier for, hvordan vi igen får landet på fode. Også selv om de er skræmmende. Vi kan tåle det meste, men hemmeligheder og uvished hører ingen steder hjemme.

Annonce