Annonce
Erhverv

Carl Larsen flytter varelager til Silkeborg

Carl Larsen står også bag firmaer som Chokoland og Sügro. Arkivfoto: Morten Stricker
Scandinavian Sweet Center i Struer rykker til Silkeborg og bliver en del af Candynavia - begge ejet af Carl Larsen

Struer/Silkeborg: Slik- og chokolade-giganten Carl Larsen har fusioneret to af sine selskaber, Candynavia og Scandinavian Sweet Center, skriver Midtjyllands Avis.

Det er ikke længe siden, at Candynavia, der ligger i Silkeborg, er rykket ind i nye lokaler på Bavnehøjvej, og snart får medarbejderne der flere at arbejde sammen med, når en håndfuld kolleger fra Scandinavian Sweet Center flytter ind i samme bygning. Når det sker vil medarbejderantallet i den bygning ligge på 26, skriver Midtjyllands Avis.

- Scandinavian Sweet Center er vores søsterselskab, og sortimentsmæssigt passer de to virksomheder rigtigt godt sammen, udtaler Candynavia-direktør Benny Ebsen til Midtjyllands Avis.

I alt bliver fire sælgere og to kontorfolk fra Scandinavian Sweet Center, som indtil videre har haft arbejdsadresse i Struer, rykket til Silkeborg og bliver en del af Candynavia. Samtidig rykker varelageret fra Struer med - alt sammen i løbet af næste uge. Det nye byggeri på Bavnehøjvej i Silkeborg er splinternyt og har kostet omkring 40 millioner, så der er godt med plads, hvilket er fint, for lagerdelen er udvidet fra 670 til 2500 pallepladser, mens pakkeriet går fra 160 til 470 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gymnasiet må afskedige to undervisere

Leder For abonnenter

Læserbrev oversvømmer kommunens hjemmeside

Overskriften her er måske nok en stramning. Faktisk findes der kun et enkelt læserbrev på Holstebro Kommunes hjemmeside, men det er også nok til, at man må løfte et øjenbryn og undre sig. Under overskriften "Meninger om Storå oversvømmer dagbladets artikler" skriver kommunens natur- og miljøchef Torben Mølgaard om planerne for at sikre Holstebro mod oversvømmelser og adresserer samtidig nogle af de holdninger og kritikpunkter, forskellige borgere har rejst i artikler i denne avis. Indlægget præsenteres på kommunens hjemmeside netop som et læserbrev, og samme læserbrev har Torben Mølgaard sendt til avisen, som bragte det i sin fulde længde søndag. I avisen er det utvivlsomt et partsindlæg i en debat. Ovenikøbet et indlæg fra en person, som kan udtale sig om emnet med en overbevisende tyngde i kraft af sin stilling. Et meget velkomment læserbrev. Men skal det også opfattes sådan på kommunens hjemmeside? Altså som Torben Mølgaards holdning til debatten og til den kritik, visse kilder har rettet mod kommunens kamp mod oversvømmelserne? Det er svært at se det som andet. Og det åbner for en interessant diskussion: Kan enhver borger nu få adgang til forsiden af kommunens hjemmeside for at debattere aktuelle emner? Kan man få adgang til at bringe et læserbrev, hvis det er kommunens sagsbehandling, man er utilfreds med, eller gælder det kun, hvis det er avisens dækning af en sag, man er uenig i? Gælder muligheden for at få optaget sit læserbrev på kommunens hjemmeside alle, eller skal man være chefansat ved kommunen for at opnå det privilegium? Læserbrevsskribenten tager i sin tekst Holstebro Kommune til indtægt for indholdet med formuleringen: "...så finder Holstebro Kommune, at der er nogle påstande og meninger om mulige løsninger, som ikke kan stå uimodsagt." Måske er der således blot tale om en uheldig håndtering af begrebet læserbrev. Det er måske i virkeligheden information fra kommunen og ikke holdninger fra Torben Mølgaard. Forvirringen er stor, om end vi nu ved, at natur- og miljøchefen er uenig i visse holdningerne til sagen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];