Annonce
Erhverv

Bygningen, der huser BusinessPark Struer, er solgt

Bygningen, som har BusinessPark Struer til leje, er nu blevet solgt. Arkivfoto: Morten Stricker
- Det lover godt for fremtiden, at der nu - langt om længe - er kommet en ny ejer af bygningen, hvor BusinessPark Struer lejer sig ind, lyder det fra direktør Søren Johansen.

Struer: Det er en glædelig nyhed, direktør i BusinessPark Struer, Søren Johansen, nu kan melde ud. Murstenene, der udgør rammen om den lokale businesspark, er blevet solgt til en køber i Silkeborg.

Køberens navn er MTJ Ejendomsinvest, der - som navnet antyder - lever at købe ejendomme og leje dem ud.

- Vi overtog 1. september, fortæller Thomas Kristoffersen, der er daglig leder af MTJ Ejendomsinvest.

- Det er et godt drevet center (businessparken, red.), og vi har tillid til, at de nok skal fortsætte udviklingen, tilføjer han.

I sidste ende handler investeringen om at tjene penge for den nye ejer, hvilket i denne sammenhæng lyder til at komme businessparken til gode.

- Hvis centeret udvikler sig, skal bygningerne udvikle sig med centeret, og i første omgang handler det om at få optimeret de rammer, som er der, siger Thomas Kristoffersen:

- Der kan måske være noget indretningsmæssigt, som kan være anderledes. Det skal vi op og have kigget på med Søren (Johansen, red.), så vi kan få udnyttet bygningen fuldt ud.

Annonce

Om ti år kan jeg fortælle dig, om det var en god pris.

Thomas Kristoffersen, daglig leder, MTJ Ejendomsinvest

Her er prisen

MTJ Ejendomsinvest vil kort sagt sørge for, at BusinessPark Struer har de bedst mulige rammer, og der er ikke nogen aktuelle salgsplaner.

- Vi forholder os til, at de har en lejekontrakt for en 10-årig periode, og den tid forventer vi at være med, siger Thomas Kristoffersen, som gerne fortæller, at MTJ Ejendomsinvest har betalt otte millioner kroner for bygningen på Fælledvej i Struer.

- Om ti år kan jeg fortælle dig, om det var en god pris, lyder det fra Thomas Kristoffersen, som dog har en forventning om, at det nok skal blive godt.

Godt mener direktør i BusinessPark Struer, Søren Johansen, bestemt også, at det bliver.

- Det har været en langstrakt konkurssag med de tidligere ejere, som nu endelig er slut. De har villet af med det i lang tid, og nu kan der så endelig komme ro på, siger direktøren:

- Nu kan vi komme videre, og jeg er sikker på, at det her kommer til at betyde en masse for udviklingen af huset. Det har hængt lidt i bremsen med vedligehold, men det kommer der en plan for nu.

Søren Johansen, direktør i BusinessPark Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er bare kaos

Nu nærmer tiden sig, hvor de skal til at findes en afgørelse på Brexit i Storbritannien, og man kan jo kun konstatere, at der stort set er kaos i det politiske system i det britiske parlament. Sjældent har en parlamentarisk uoverskuelig situation været udstillet så tydeligt, som det sker i øjeblikket, og det kan godt være, at debatterne i Underhuset er særdeles underholdende. Men konstruktive er de under ingen omstændigheder, og der er tilsyneladende ingen, der føler et ansvar for at finde en demokratisk afgørelse. Det kunne hænge sammen med det valgsystem med kun én vinder i hver valgkreds, som man praktiserer i det britiske, og det gør, at der er kold luft mellem partier og kandidater. Det er i en en sådan situation, man priser sig lykkelig for det danske demokrati, hvor vi da kan komme ud for meget, der giver politiker-lede. Men der findes som regel altid en forhandling og en løsning. Her hjælper det, at der er en god tone mellem politikere og partier, så selv om tonen kan - og skal - være skarp, så er der respekt for hinandens synspunkter, og der er venskaber på tværs af partiskel. Ja, det siges jo, at de værste politiske fjender, man har, de kommer fra ens eget parti, fordi man kæmper om de interne positioner. Det har vi jo været vidner til her efter valget, når vi lige kigger på Venstre. Det vigtige for Danmark og EU er, at det britiske kaos ikke breder sig til kontinentet. Så længe briterne ikke kan blive enige, så er det vel ok at udskyde Brexit endnu en gang. Men det er ikke en sjov situation for danske virksomheder og ikke mindst fiskere, at vi stå i denne situation, hvor man nødvendigvis må forberede sig på noget, man ikke ved, hvor ender. Som du kunne læse i vores søndagsavis, så er den helt gal for fiskerne, da de om få uger kan være forment adgang til britiske farvande, hvor en stor del af fiskeriet foregår. Det giver kamp om de resterende fiskepladser og indtægtsnedgang.

Annonce