Annonce
Erhverv

Bygningen, der huser BusinessPark Struer, er solgt

Bygningen, som har BusinessPark Struer til leje, er nu blevet solgt. Arkivfoto: Morten Stricker
- Det lover godt for fremtiden, at der nu - langt om længe - er kommet en ny ejer af bygningen, hvor BusinessPark Struer lejer sig ind, lyder det fra direktør Søren Johansen.

Struer: Det er en glædelig nyhed, direktør i BusinessPark Struer, Søren Johansen, nu kan melde ud. Murstenene, der udgør rammen om den lokale businesspark, er blevet solgt til en køber i Silkeborg.

Køberens navn er MTJ Ejendomsinvest, der - som navnet antyder - lever at købe ejendomme og leje dem ud.

- Vi overtog 1. september, fortæller Thomas Kristoffersen, der er daglig leder af MTJ Ejendomsinvest.

- Det er et godt drevet center (businessparken, red.), og vi har tillid til, at de nok skal fortsætte udviklingen, tilføjer han.

I sidste ende handler investeringen om at tjene penge for den nye ejer, hvilket i denne sammenhæng lyder til at komme businessparken til gode.

- Hvis centeret udvikler sig, skal bygningerne udvikle sig med centeret, og i første omgang handler det om at få optimeret de rammer, som er der, siger Thomas Kristoffersen:

- Der kan måske være noget indretningsmæssigt, som kan være anderledes. Det skal vi op og have kigget på med Søren (Johansen, red.), så vi kan få udnyttet bygningen fuldt ud.

Annonce

Om ti år kan jeg fortælle dig, om det var en god pris.

Thomas Kristoffersen, daglig leder, MTJ Ejendomsinvest

Her er prisen

MTJ Ejendomsinvest vil kort sagt sørge for, at BusinessPark Struer har de bedst mulige rammer, og der er ikke nogen aktuelle salgsplaner.

- Vi forholder os til, at de har en lejekontrakt for en 10-årig periode, og den tid forventer vi at være med, siger Thomas Kristoffersen, som gerne fortæller, at MTJ Ejendomsinvest har betalt otte millioner kroner for bygningen på Fælledvej i Struer.

- Om ti år kan jeg fortælle dig, om det var en god pris, lyder det fra Thomas Kristoffersen, som dog har en forventning om, at det nok skal blive godt.

Godt mener direktør i BusinessPark Struer, Søren Johansen, bestemt også, at det bliver.

- Det har været en langstrakt konkurssag med de tidligere ejere, som nu endelig er slut. De har villet af med det i lang tid, og nu kan der så endelig komme ro på, siger direktøren:

- Nu kan vi komme videre, og jeg er sikker på, at det her kommer til at betyde en masse for udviklingen af huset. Det har hængt lidt i bremsen med vedligehold, men det kommer der en plan for nu.

Søren Johansen, direktør i BusinessPark Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Gymnasium og Klimatorium

Byggeriet af Klimatorium i Lemvig foregår fortsat mest under jordhøjde. Men mens byggeriet vil rejse sig i løbet af de kommende måneder og blive et synligt tegn på, at Lemvig Kommune satser på, at klimaudfordringerne skal blive til et vækstpotentiale frem for et problem, så arbejdes der på tiltag, som skal samarbejde med Klimatorium. I lørdags kunne vi fortælle om det nyeste initiativ, som får forbindelse til Klimatorium. Lemvig Gymnasium vil lave en klima-linje, hvor Klimatorium er en samarbejdspartner. Det er det første gymnasium i landet, der sætter ord og handling bag, at klimaet er en vigtig del af den nære fremtids udfordringer. Det er et eksempel på det, Klimatorium gerne skal udvikle, nemlig ideer og projekter, som skal sætte Vestjylland på dagsordenen. Klimatorium har allerede givet omtale andre steder på kloden. På New Zealand vil man lave noget tilsvarende efter et besøg i Lemvig. Og vi har for eksempel her i bladet kunnet fortælle om en amerikansk klummeskriver, der opfordrede præsident Trump til at kigge mod Lemvig for netop at lave sådan et tiltag for at sætte gang i, at man også i USA får lavet problemerne med klimaet om til noget positivt. En betingelse for, at Klimatorium bliver en succes, er, at man skaffer sig samarbejdspartnere, som netop vil bruge bygningen i Lemvig som det sted, hvor man sammen med andre vil udvikle idéer - og det skulle gerne være til gavn for det lokale erhvervsliv, som kan være medspillere. Lakmusprøven er, om det lykkes at skaffe de partnere, der skal til, for at etape 2 kan bygges af private investorer, efter det er Lemvig Kommune og Lemvig Vand & Spildevand, der står for den første etape. At Lemvig Gymnasium har set muligheden for, at det er vestjyske studenter, der skal gå forrest med en studenterhue med klimabånd, er med til at styrke omtalen og interessen for Klimatorium, allerede inden byggeriet står klar. Efter sommerferien skulle 1. etape af det markante byggeri så være klar til at blive indviet, og så er det, vi med spænding venter på, om folkene bag kan melde ud, at nu er interessen så stor, at en privat investor kan lade håndværkerne fortsætte med at få hele projektet gjort færdigt.

112

16-årig sigtet for salg af kokain

112

68-årig på tyvetogt

Annonce