Annonce
Erhverv

Bygningen, der huser BusinessPark Struer, er solgt

Bygningen, som har BusinessPark Struer til leje, er nu blevet solgt. Arkivfoto: Morten Stricker
- Det lover godt for fremtiden, at der nu - langt om længe - er kommet en ny ejer af bygningen, hvor BusinessPark Struer lejer sig ind, lyder det fra direktør Søren Johansen.

Struer: Det er en glædelig nyhed, direktør i BusinessPark Struer, Søren Johansen, nu kan melde ud. Murstenene, der udgør rammen om den lokale businesspark, er blevet solgt til en køber i Silkeborg.

Køberens navn er MTJ Ejendomsinvest, der - som navnet antyder - lever at købe ejendomme og leje dem ud.

- Vi overtog 1. september, fortæller Thomas Kristoffersen, der er daglig leder af MTJ Ejendomsinvest.

- Det er et godt drevet center (businessparken, red.), og vi har tillid til, at de nok skal fortsætte udviklingen, tilføjer han.

I sidste ende handler investeringen om at tjene penge for den nye ejer, hvilket i denne sammenhæng lyder til at komme businessparken til gode.

- Hvis centeret udvikler sig, skal bygningerne udvikle sig med centeret, og i første omgang handler det om at få optimeret de rammer, som er der, siger Thomas Kristoffersen:

- Der kan måske være noget indretningsmæssigt, som kan være anderledes. Det skal vi op og have kigget på med Søren (Johansen, red.), så vi kan få udnyttet bygningen fuldt ud.

Annonce

Om ti år kan jeg fortælle dig, om det var en god pris.

Thomas Kristoffersen, daglig leder, MTJ Ejendomsinvest

Her er prisen

MTJ Ejendomsinvest vil kort sagt sørge for, at BusinessPark Struer har de bedst mulige rammer, og der er ikke nogen aktuelle salgsplaner.

- Vi forholder os til, at de har en lejekontrakt for en 10-årig periode, og den tid forventer vi at være med, siger Thomas Kristoffersen, som gerne fortæller, at MTJ Ejendomsinvest har betalt otte millioner kroner for bygningen på Fælledvej i Struer.

- Om ti år kan jeg fortælle dig, om det var en god pris, lyder det fra Thomas Kristoffersen, som dog har en forventning om, at det nok skal blive godt.

Godt mener direktør i BusinessPark Struer, Søren Johansen, bestemt også, at det bliver.

- Det har været en langstrakt konkurssag med de tidligere ejere, som nu endelig er slut. De har villet af med det i lang tid, og nu kan der så endelig komme ro på, siger direktøren:

- Nu kan vi komme videre, og jeg er sikker på, at det her kommer til at betyde en masse for udviklingen af huset. Det har hængt lidt i bremsen med vedligehold, men det kommer der en plan for nu.

Søren Johansen, direktør i BusinessPark Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce