Annonce
Vinderup

Bordplade-firma vækster derudad

Der er fart på væksten hos Mifapladen i Vinderup, hvor Flemming Nielsen (bagerst) i 2019 overlod posten som direktør til datteren Mette Pilgård (forrest). Pressefoto
Der er gang i hjulene på Mifapladen i Vinderup, hvor årets omsætning og resultat kommer til at sætte ny rekord.

Vinderup: Omsætningen brager derudad for Vinderup-virksomheden Mifapladen, hvor der primært produceres bordplader til private.

Virksomheden, der blev dannet i 2003, afslutter regnskabsår til april, og der styres mod et rekordår.

- Vi vækster helt fuldstændig vildt. Der var lige i marts nogle uger, hvor det ikke gik så godt, men ellers er det bare gået fremad. De sidste måneder har vi ligget på en vækst på 70 procent modsat året før, og vi kigger ind i en februarmåned, der ligger 100 procent over sidste års niveau, siger direktør Mette Pilgård.


Massivt træ vinder frem. Det, vi tilbyder, er jo noget nær rigtige snedker-køkkener i massivt træ, fordi det kan laves helt, som kunderne ønsker det.

Mette Pilgård, direktør på Mifapladen.


Alt i alt tyder det forskudte regnskabsår på at blive et nyt rekordår - med over 50 procent bedre omsætning og årsresultat end sidste år.

Det er kundernes lyst til forbedringer i hjemmet, der har sat et boost under salget.

- Vi sælger rigtig mange køkken-bordplader for tiden. Mange køber et køkken uden bordplade og finder så bordpladen hos os efterfølgende, siger hun.

Væksten gør nu, at virksomheden er gået på jagt efter fire nye ansatte. Heriblandt en intern sælger, der skal stå for at booste virksomhedens salg af massive trækøkkener.

- Massivt træ vinder frem. Det, vi tilbyder, er jo noget nær rigtige snedker-køkkener i massivt træ, fordi det kan laves helt, som kunderne ønsker det, siger hun.

Det er et af de steder, der fremover kommer til at ligge et stort salg i, tror hun på.

Annonce

Webshop og generationsskifte

Udover bordplader og køkkener sælges også alt fra smalle hylder til trappetrin. Alt sammen fra virksomhedens webshop. Det er et andet sted, man nu vil opprioritere.

- Vi skal have lavet en endnu bedre webshop, for det er jo vores primære salgskanal, siger hun.

Mifapladen gennemgik i efteråret 2019 et generationsskifte. Flemming Nielsen trådte tilbage som direktør og overlod pladsen til sin datter, Mette Pilgård.

- Min far ville gerne trække sig lidt mere tilbage, så der er blevet omstruktureret en del i Mifa-gruppen - det firma, som ejer VTI og Mifapladen, siger hun.

Mifapladen kunne sidste år præstere et årsresultat på 104.000 kroner efter skat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce