Annoncørbetalt indhold

Boligadvokaten, sikrer din bolighandel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og skal til at købe en ny bolig? Hvis ja, har du så styr på det væld af papirer og rapporter, der er en del af en bolighandel i dag? Og hvis du skal købe bolig med en partner, som du ikke er gift med, har du så styr på, hvordan I sikrer hinanden rent arvemæssigt? Der er virkelig mange ting, der skal være styr på, når man investerer i en ny bolig. Heldigvis kan du få hjælp. Du kan nemlig kontakte en boligadvokat og få den rådgivning, du har behov for. Det gælder indenfor alt hvad, der har med bolighandel og testamenter at gøre.


Annonce

TIPS: Læs mere om Boligadvokatens arbejde hos https://hviidadvokater.dk/boligadvokat/


I skal huske at sikre hinanden ved boligkøb

Hvis du og din partner ønsker at købe en bolig sammen, men ikke ønsker at blive gift, er det vigtigt, at I undersøger, hvad I så kan gøre i stedet for at sikre hinanden. Det er nemlig sådan, at hvor gifte par automatisk arver hinanden, arver ugifte par intet fra hinanden. Heller ikke selvom I har børn sammen og har boet sammen i de sidste 30 år. Den eneste måde I kan sikre hinanden på er ved at oprette et testamente – et såkaldt udvidet samlevertestamente. Er I gift men har hver jeres børn, er det også en rigtig god ide at tænke over, hvordan I kan sikre hinanden. Det er den afdødes børn, der skal give den efterlevende lov til at sidde i uskiftet bo, og det er ikke sikkert at ens stedbørn eller deres værger synes, at det er en god ide.


Få kvalificeret hjælp til købsprocessen

Det kan bestemt også anbefales at gøre brug af en boligadvokat, når boligen skal købes. Da en boligadvokat er specialiseret i bolighandel, ved hun eller han, hvad der skal kigges efter, når de læser alle papirerne igennem. De kan hurtigt spotte om noget ser mærkeligt eller mistænkeligt ud og kan hjælpe med at vurdere, om huset er sat til salg til en fair pris. Boligadvokaten kender eller undersøger prisniveauet i det pågældende område og holder det op i mod det hus I kigger på. Her spiller tilstandsrapporten naturligvis også en stor rolle. Hvis huset er i dårlig stand trækker det ned uanset typen af hus og området.


Køb til den rigtige pris

Sørg for at købe til den rigtige pris, hvilket vil hjælpe dig meget fremadrettet. Få hjælp af professionelle i processen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.