Annonce
Navne

Bent Jensen Thusgård og Søren Grejsen Jensen bliver ejere af Airheat A/S

Bent Jensen Thusgård. Pressefoto
Bent Jensen Thusgård har sammen med Søren Grove Grejsen Jensen overtaget ejerskabet af Airheat fra den tidligere ejer Mogens Dyremose, som har et ønske om at trappe ned.
Annonce

Holstebro: 49-årige Bent Jensen Thusgård er blevet partner og har købt yderligere ejerandele i produktionsvirksomheden Airheat A/S i Holstebro, hvor han fremover får det øverste ansvar for produktionsplanlægning og indkøb.

Bent har været ansat i Airheat siden 1999 og har tidligere arbejdet som maskinopstiller for Venoka, som ligeledes er en Holstebro-virksomhed.

Den anden partner og medejer er den 39-årige Søren Grove Grejsen Jensen, der nu har det øverste ansvar for salg, markedsføring og administration.

Søren Grove Grejsen Jensen. Pressefoto

Søren har de seneste tre år været Key Account Manager i netop Airheat og har derudover tidligere arbejdet hos MAB Glas i Skive, Runi i Tarm, Carl Ras Engros Beslag i Holstebro og Velfac i Ringkøbing.

Annonce

Vækstordning

Airheats hovedprodukt er varmluftaggregater og ventilationsaggregater fremstillet på specialmål til brug i værksteder og fabrikshaller samt i boliger, institutioner og på kontorer. Desuden har virksomheden en mindre produktion af varmeovne, samt agenturet på et par udenlandske produkter inden for varmluft og ventilation. Kundekredsen omfatter VVS-, installations- og montagefirmaer samt rådgivende ingeniører.


Jeg var nået til et sted, hvor jeg efter mange år i virksomheden enten skulle have andre udfordringer eller være en del af ejerkredsen.

Bent Jensen Thusgård.


Bent er ikke helt uvant med at være medejer af Airheat, eftersom han allerede for fem år siden købte sig ind i virksomheden med en 20 procent ejerandel.

- Jeg var nået til et sted, hvor jeg efter mange år i virksomheden enten skulle have andre udfordringer eller være en del af ejerkredsen. Det blev heldigvis det sidste. Jeg kender alle virksomhedens kringelkroge, men som fuldgyldig medejer er ansvaret blevet endnu større, og det ser jeg som en spændende udfordring, siger Bent Jensen Thusgård.

En af målsætningerne er at øge Airheats omsætning:

- Vi er kommet med i en vækstordning i Holstebro Kommune, som på tre år skal hjælpe os med at vokse til det dobbelte på omsætning og indtjening ved blandt andet at udvide virksomhedens geografiske rækkevidde. Vi er blandt andet endnu ikke så godt repræsenteret i på Fyn og Sjælland, men det kan vi jo blive, siger Søren Grove Grejsen Jensen.

Annonce

Sport i fritiden

Søren Grove Grejsen Jensen bor i Holstebro med sin hustru og tre børn og er også leder i fritiden. Han er fodboldtræner for et ungdomshold i FS Holstebro, hvor hans fodboldhold spiller i den næstbedste række. Der er tre gange træning og kamp hver uge, så der er nok at se til for den nyslåede partner og medejer.

Bent Jensen Thusgård bor lidt udenfor Vemb, er gift og har to dejlige papbørn og to dejlige børnebørn. Og så spiller han badminton, går på jagt og kører motocross for hyggens skyld på sin egen bane, der ligger lige uden for hjemmet.

Han er vokset op på landet i Nr. Felding og har efter eget udsagn skruet på alt, man kunne skrue på, siden han var barn. Og det gør han jo sådan set stadig hos Airheat.

Bent Jensen Thusgård har sammen med 39-årige Søren Grove Grejsen Jensen pr. 1. juli 2020 overtaget ejerskabet af Airheat fra den tidligere ejer Mogens Dyremose på 63, som har et ønske om at trappe ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Annonce