Annonce
Kultur

Alle kan bruge den nye scene

I sidste uge blev amfi-scenen bygget op i regnvejr. Torsdag bliver den indviet - forhåbentlig i solskin. Foto: Morten Stricker
Arbejdsgruppen under Cityvækst opfordrer alle til at gøre brug af Mulighedernes Plads, amfi-scenen og byens centrum i det hele taget.

Holstebro: Musik, idræt, morgensang, rollespil, modeopvisning, teater, dans, hobby-aktiviteter, veteranbiler, udstillinger, genbrugs-auktioner, kurser i brug af hjertestarter og mange andre aktiviteter kan være med til at skabe mere liv i midtbyen i Holstebro.

- Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når vi holstebroere sammen skal skabe en mere levende midtby. En midtby med mere byliv, der skal gøre Holstebro endnu mere attraktiv og skal skabe nye oplevelser både for borgere, turister og gøre Holstebro til en endnu mere attraktiv bosætningskommune. Nu er der skabt nogle spændende rammer på Mulighedernes Plads, som vi håber, at du/din forening og mange andre aktører vil være med til at skabe aktivitet og liv omkring, skriver Bjarne Jeppesen. Jesper Larsen, Kurt Josefsen, Lars Dalhoff og Ole Skydt, der alle sidder i arbejdsgruppen under Cityvækst, i en pressemeddelelse.

Det "mere levende og nye byliv" begynder i morgen, torsdag den 11. juni, klokken 12.00 ved Grædemuren (Vandkunsten) i Nørregade.

Borgmester H. C. Østerby (S) holder åbningstalen og klipper snoren til Mulighederens Plads og amfi-scenen ved Grædemuren.

Efter den officielle åbning kan alle tage den nye scene i øjesyn og gøre sig tanker om, hvordan man kan bruge scenen og Mulighedernes Plads, det øvrige byrum.

- Vi opfordrer foreninger, skoler, uddannelsessteder kunst, kultur, dansere og alle andre til at bruge scenen og Mulighedernes Plads og også den øvrige midtbyen de næste mange måneder. En levende midtby er fremtiden, siger arbejdsgruppen, der oplyser, at der klokken 12.45 den 11. juni holdes et kort aktør møde ved scenen, hvor man kan komme med et bud på aktiviteter i sommer og i nærmeste fremtid.

Annonce
Holstebro

Tag kandidattesten her

Erhverv

Ekstra hårdt ramt af opsigelser, barsel og sygemeldinger: Presset har aldrig været større

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

I 2010 var de seks medarbejdere - nu er der 100 og en omsætning på over 100 millioner kroner: Det er lidt en vild historie

Erhverv For abonnenter

Virksomhed har stået for solid vækst i årrække - hemmeligheden er Jens' værdier og snusfornuften:  - Vi har aldrig købt en papkasse

Holstebro

Venstre i Holstebro tyvstarter med valgplakater

Holstebro

De kendte hinanden forretningsmæssigt - men noget gik helt galt: Dømt for at uddele knytnæveslag ved Nupark

Struer

Nu bliver der holdt øje med din hastighed på Fjordvejen

Holstebro For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Kultur

18b tager et stort skridt fremad: Køber naboejendom til overnatning og bespisning

Erhverv

Børnefamilierne indtager kvarteret omkring vandtårnet: Stine skulle bare en tur omkring Amsterdam, Berlin og København, inden hun vendte hjem

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Leder

Valget er vigtigt: Derfor gør vi valgartiklerne gratis på nettet

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Holstebro

Dorthe vil forsætte med at tatovere trods forbud fra EU: - Jeg føler mig pisset op og ned ad ryggen

Annonce