Annonce
Kultur

Alle kan bruge den nye scene

I sidste uge blev amfi-scenen bygget op i regnvejr. Torsdag bliver den indviet - forhåbentlig i solskin. Foto: Morten Stricker
Arbejdsgruppen under Cityvækst opfordrer alle til at gøre brug af Mulighedernes Plads, amfi-scenen og byens centrum i det hele taget.

Holstebro: Musik, idræt, morgensang, rollespil, modeopvisning, teater, dans, hobby-aktiviteter, veteranbiler, udstillinger, genbrugs-auktioner, kurser i brug af hjertestarter og mange andre aktiviteter kan være med til at skabe mere liv i midtbyen i Holstebro.

- Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når vi holstebroere sammen skal skabe en mere levende midtby. En midtby med mere byliv, der skal gøre Holstebro endnu mere attraktiv og skal skabe nye oplevelser både for borgere, turister og gøre Holstebro til en endnu mere attraktiv bosætningskommune. Nu er der skabt nogle spændende rammer på Mulighedernes Plads, som vi håber, at du/din forening og mange andre aktører vil være med til at skabe aktivitet og liv omkring, skriver Bjarne Jeppesen. Jesper Larsen, Kurt Josefsen, Lars Dalhoff og Ole Skydt, der alle sidder i arbejdsgruppen under Cityvækst, i en pressemeddelelse.

Det "mere levende og nye byliv" begynder i morgen, torsdag den 11. juni, klokken 12.00 ved Grædemuren (Vandkunsten) i Nørregade.

Borgmester H. C. Østerby (S) holder åbningstalen og klipper snoren til Mulighederens Plads og amfi-scenen ved Grædemuren.

Efter den officielle åbning kan alle tage den nye scene i øjesyn og gøre sig tanker om, hvordan man kan bruge scenen og Mulighedernes Plads, det øvrige byrum.

- Vi opfordrer foreninger, skoler, uddannelsessteder kunst, kultur, dansere og alle andre til at bruge scenen og Mulighedernes Plads og også den øvrige midtbyen de næste mange måneder. En levende midtby er fremtiden, siger arbejdsgruppen, der oplyser, at der klokken 12.45 den 11. juni holdes et kort aktør møde ved scenen, hvor man kan komme med et bud på aktiviteter i sommer og i nærmeste fremtid.

Annonce
Sport For abonnenter

Følg kampen her: TTH er 60 minutter fra at redde livet i ligaen, når aftenens kamp i Roskile fløjtes op

Danmark

Mandagens coronatal: 570 er testet positive siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Sådan skal vandtårnet se ud: To etager højere og proppet med unge mennesker

Holstebro For abonnenter

Se video: Markant bygning er ved at forsvinde - skal gøre plads til 'ny' bydel

Holstebro

Millioner på vej til VIA's læreruddannelser - også i Nørre Nissum og Holstebro: Sådan skal pengene bruges

Navne For abonnenter

Han er årsagen til, at containere spærrer rådhuspladsen for tiden

Nogle shopper Bitcoins til spotpris, mens andre ser starten på enden: Derfor er der kaos i kryptoverdenen

Struer

Kampklædt politi rykkede ud: Satudarah luftede rygmærkerne på villavej

Vestjylland For abonnenter

KD-storkredsformand efter landsformandens afgang: Det er da ikke en af de gode oplevelser

Ægtepars salg eksploderer efter økonomisk mavepuster: - For det meste kan vi samarbejde

Holstebro

Endnu en restaurant åbner: Sætter blus under den store wok

Vi mistede to personer, da Sidney Lee døde. Den ene var danmarkskendt realitystjerne med 'ekstra cheese'. Den anden lærte vi aldrig at kende

Struer

Mangel på hænder og et efterslæb, der ikke kan indhentes, får nu sundhedsplejen til at udskyde og aflyse en række opgaver

Holstebro For abonnenter

Ville forbedre rekrutteringen til lægebilerne, men det gik stik modsat: Får 5000  kr. mere i løn i naboregionen

Struer

Hvad skal der dog laves her? Har du også undret dig, kommer svaret her

Annonce