Annonce
Kultur

Alle kan bruge den nye scene

I sidste uge blev amfi-scenen bygget op i regnvejr. Torsdag bliver den indviet - forhåbentlig i solskin. Foto: Morten Stricker
Arbejdsgruppen under Cityvækst opfordrer alle til at gøre brug af Mulighedernes Plads, amfi-scenen og byens centrum i det hele taget.

Holstebro: Musik, idræt, morgensang, rollespil, modeopvisning, teater, dans, hobby-aktiviteter, veteranbiler, udstillinger, genbrugs-auktioner, kurser i brug af hjertestarter og mange andre aktiviteter kan være med til at skabe mere liv i midtbyen i Holstebro.

- Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når vi holstebroere sammen skal skabe en mere levende midtby. En midtby med mere byliv, der skal gøre Holstebro endnu mere attraktiv og skal skabe nye oplevelser både for borgere, turister og gøre Holstebro til en endnu mere attraktiv bosætningskommune. Nu er der skabt nogle spændende rammer på Mulighedernes Plads, som vi håber, at du/din forening og mange andre aktører vil være med til at skabe aktivitet og liv omkring, skriver Bjarne Jeppesen. Jesper Larsen, Kurt Josefsen, Lars Dalhoff og Ole Skydt, der alle sidder i arbejdsgruppen under Cityvækst, i en pressemeddelelse.

Det "mere levende og nye byliv" begynder i morgen, torsdag den 11. juni, klokken 12.00 ved Grædemuren (Vandkunsten) i Nørregade.

Borgmester H. C. Østerby (S) holder åbningstalen og klipper snoren til Mulighederens Plads og amfi-scenen ved Grædemuren.

Efter den officielle åbning kan alle tage den nye scene i øjesyn og gøre sig tanker om, hvordan man kan bruge scenen og Mulighedernes Plads, det øvrige byrum.

- Vi opfordrer foreninger, skoler, uddannelsessteder kunst, kultur, dansere og alle andre til at bruge scenen og Mulighedernes Plads og også den øvrige midtbyen de næste mange måneder. En levende midtby er fremtiden, siger arbejdsgruppen, der oplyser, at der klokken 12.45 den 11. juni holdes et kort aktør møde ved scenen, hvor man kan komme med et bud på aktiviteter i sommer og i nærmeste fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce