Annonce
Erhverv

40 nye arbejdspladser og på vej mod milliardomsætning

TCM Group, der producerer Tvis og Svane Køkkener ansætter 40 nye medarbejdere i løbet af foråret. 2019 kan blive året, hvor virksomheden runder en milliard kroner i omsætning. Arkivfoto: Moretn Stricker
Køkkenproducenten TCM Group i Tvis forventer at have 40 nyansættelser på plads i løbet af de næste to uger. Første kvartal blev omsætningen øget med 17 procent.
Annonce

Holstebro: Der er rigtig godt gang i salget af køkkener til de danske hjem. Det mærker de i høj grad hos køkkenproducenten TCM Group, der har Tvis og Svane som de helt store brands.

I slutningen af marts kunne administrerende direktør for TCM Group, Ole Lund Andersen, fortælle til Dagbladet, at virksomheden planlagde at ansætte 30 nye medarbejder - primært til produktionen i løbet af foråret.

- Vi har øget antallet til 40 nye medarbejdere, og vi regner med, at de sidste ansættelser falder på plads i løbet af de næste to uger, siger Ole Lund Andersen.

Køkkendirektøren var spændt på at se, om det var muligt at finde så mange nye medarbejdere i en tid med meget lav arbejdsløshed i Holstebro og resten af Vestjylland.

- Vi har fået 500 ansøgninger. Det er vi rigtig glade for. Langt de fleste ansøgere kommer fra andre stillinger, så det er folk, der er i arbejde og har hørt godt om vores arbejdsplads og gerne vil arbejde hos os, siger Ole Lund Andersen.

Han glæder sig også over et godt samarbejde med fagforbundet 3F, når der handler om opkvalificering af medarbejdere og forsøget på i gunstige tider at få de sidste med ind på arbejdsmarkedet.

Annonce

Stor fremgang

Regnskabet for årets første tre måneder er netop kommet, og tallene bekræfter, at fremgangen er til at få øje på for køkkenfirmaet.

Januar, februar og marts resulterede i en omsætning på 249,7 millioner kroner. Det er en fremgang på 16,9 procent i forhold til samme periode i 2018. Den øgede omsætning er også synlig på bundlinjen, hvor overskuddet er steget med samme styrke. I 2018 leverede TCM Group et overskud på 103 millioner kroner.

- Vi har fået en stærk start på året, og det er vi meget glade for. Vi vinder stadig markedsandele i Danmark og åbner nye butikker i landet, siger Ole Lund Andersen.

I 2018 var omsætningen på 900 millioner kroner og med en vækst på 17 procent i første kvartal kan 2019 blive året, hvor Tvis-virksomheden for første gang runder en milliard kroner i omsætning.

Ole Lund Andersen vil af hensyn til aktiemarkedet ikke kommentere på om en milliard kroner i omsætning er et ny milepæl for køkkenproducenten.

Han henviser til de samlede forventninger til 2019, hvor omsætningen er sat til at lande mellem 960 og 1.000 millioner kroner. Overskuddet forventes også at stige i 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

TTH Holstebro For abonnenter

Udvisningshelvede var med til at knuse drømmen om tredje pokaltitel: Min følelse er, at dommerne var noget hårdere ved os end ved dem

Holstebro

Vinderup ramt af indbrudsbølge

Annonce