x
Annonce
Navne

30 års jubilar fik pludselig meget travlt

Administrerende direktør Tommy Brandt kan 19. marts fejre 30 års jubilæum hos Jysk Kemi Sevice, hvor han i dag er øverste chef. Foto: Jysk Kemi Service
Administrerende direktør Tommy Brandt kan torsdag den 19. marts fejre 30 års jubilæum hos Jysk Kemi Service.

Holstebro: Jysk Kemi Service ligger solidt plantet i hjørnet på Gammel Struervej i Holstebro.

30 mand arbejder på virksomheden, der blev etableret i 1987.

De senere år har den lokale virksomhed befundet sig i en rolig og sikker gænge med de mange udfordringer, som det nu engang giver at drive kemivirksomhed med fokus på miljø.

For et par uger siden blev virksomheden pludselig meget interessant, da man kan producere håndsprit, hvilket i den grad er en eftertragtet varer i en tid med frygt for corona-smitte.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Efterspørgslen har været helt vild, siger administrerende direktør Tommy Brandt.

Og han har alligevel et par år bag sig, da han på torsdag kan fejre sit 30 års jubilæum i virksomheden.

- Det er gået stærkt, men jeg håber, at der er mange gode år i mig endnu. Vi har potentiale til at udvikle os, siger den 52-årige direktør.

Han er uddannet i autobranchen og begyndte efter et års ophold i USA som tekniker i virksomheden i 1990. Derefter blev han konsulent, så teknisk direktør, og siden januar 2016 har han været administrerende direktør. Han blev medejer af virksomheden i 2011 og har efterfølgende købt en stor del af aktierne i selskabet, som en del af et generationsskifte.

- Jeg ser fine muligheder for, at virksomheden kan udvikle sig de næste år. Det er også muligt at udvide på vores nuværende grund. Det er meget vigtigt, at vi kan fastholde lokale arbejdspladser. Det er jeg meget optaget af, siger Tommy Brandt, der kan glæde sig over stor loyalitet hos flere medarbejdere, da han ikke er den eneste, der har 30 års jubilæum inden for de næste måneder.

Mere økologi

En af de seneste udviklinger, som jubilaren har bemærket, er, at økologi spiller en større og større rolle, når produkterene skal produceres.

- Det har taget fart de seneste år, og det er klart, at det kræver en omstilling. Bevidstheden er blot steget yderligere de senere år. Kravene til miljøstandarder har været høje i mange år, men nu er der også kommet interesse for økologiske kemiprodukter, siger jubilaren.

Han er gift med Helle og har to døtre, Sofie og Johanne. Familien er bosat i den nordlige del af Holstebro.

Jubilæet vil blive fejret sammen med kunder, medarbejdere og venner i løbet af sommeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi må bede om godt vejr

Man må håbe, at det bliver godt vejr efter påske. Det vil i hvert tilfælde gøre opgaven lidt lettere for de kommunalt ansatte samt ledere på skoler og daginstitutioner, når de hen over påsken skal løse en på papiret stort set umulig opgave. De skal skaffe plads til børn i skoler og daginstitutioner, så der dels kan skabes plads nok mellem børnene, og så skal hygiejne-forholdene også være i top. Det vil være en udfordring på rigtig mange skoler og i rigtig mange dagtilbud at skaffe den fornødne plads til det, samtidigt med at det også skal fungere. Skoleklassen kan ikke være i ét klasselokale, og hvis alle forældre vælger at sige ja tak til at få børnene i daginstitution, så er her heller ikke kvadratmeter nok. Opfordringen fra statsministeren lød, at børnene skulle være så meget ude som muligt, og det må man da også håbe, det bliver vejr til i mange dage, da det vil gøre opgaven noget lettere for et presset personale at holde børnene på en rimelig afstand. Ingen ved i skrivende øjeblik hvor mange skoler og dagtilbud, der bliver klar onsdag. Der er meget, der skal på plads. Det vides heller ikke, om forældrene tager imod tilbudet. Ja, børnene skal jo i skole, men hvor mange børn bliver hjemme fra daginstitutionen, fordi forældrene er utrygge ved smittefaren? Mange forældre trænger til, at børnene kommer af sted, og mange børn vil også glæde sig. Men usikkerheden er der jo, om det er en klog beslutning eller ej at sende børnene hjemmefra. Ingen ved det. Det må tiden vise. Vi er på ukendt grund. Regeringen tør ikke længere holde samfundet i et jerngreb på grund af de økonomiske konsekvenser. Eksperterne siger, det her er den klogeste måde at åbne op på. Vi andre må bede til, de har ret. I det her ligger en kalkuleret risiko, da man gerne ser, at en hel del flere faktisk bliver smittet - men i et tempo, hvor sundhedsvæsnet kan følge med. Lukker vi fortsat helt ned, vil det trække epidemien rigtigt langt ud, og mange vil være i fare igen, når bølge to forventes at komme til efteråret. Nej, det er ikke let at træffe en klog beslutning, og en forkert kan give os et nyt Italien eller Spanien. Beslutninger skal tages nu. Næste år ved vi, om det var klogt eller ej.

Annonce