Annonce
Navne

25 år på en god arbejdsplads

Kim Thomsen. PR foto

Holstebro: Kim Thomsen har lørdag 1. juni 25 års jubilæum hos Arla Foods Hoco i Holstebro. Allerede i skoletiden arbejdede Kim på Holstebro Flødeost i fritiden og i skoleferierne, så han havde stiftet bekendtskab med faget, inden han i 1994 gik i lære som mejerist på Nr. Vium Mejeri. Læretiden blev færdiggjort på Holstebro Mejeri.

Som udlært mejerist fik Kim job på Durup Mejeri og Nr. Vium Mejeri, inden han i 1999 startede på Hoco i kasein-afdelingen. Kim har også arbejdet i Indvejningen, og i 2009 startede han som skifteholdsmester. Igennem årene har Kim også været arbejdsmiljørepræsentant og været en del af audit teamet. Kim flyttede fra Sjælland til Holstebro allerede som toårig. Han bor stadig i Holstebro og er lige blevet gift med Camilla. De har børnene Mathilde på 14 år, Nicoline på 11 år, Mikkel på 10 år og Malthe på to år. Tidligere har Kim dyrket en del boksning.

Kim synes Hoco er en rigtig god arbejdsplads. Det er et mejeri i udvikling, hvilket gør det til et spændende sted at arbejde, hvor ikke to dage er ens. Samtidig synes Kim, at han har nogle fantastiske kolleger, hvilket også bidrager til, at det er en rigtig god arbejdsplads.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

80-årig død efter cigaret-ulykke

Leder For abonnenter

Vi skal huske vores etik

Sociale medier - eller måske rettere sociale platforme - som for eksempel Facebook har gjort det nemt og effektivt for enhver at udgive og sprede information. Det betyder, at et medie som dit lokale dagblad ikke altid er først med det seneste. Det er i dag heller ikke så vigtigt for en avis. Til gengæld er det vigtigere end nogensinde at udvælge, prioritere og guide i den store strøm af information. Mange læsere har måske undret sig over, at vi i tirsdagens avis ikke skrev, hvem der havde sat ild på Humlum Kro. For allerede mandag eftermiddag var det en kendt sag i lokalområdet, hvem der havde gjort det - og ovenikøbet tilstået det. Den information sørgede kroejer Tonny Hedegaard for at sprede, da han på Facebook skrev et længere indlæg om forbrydelsen, tilståelsen og detaljer i sagen. Alt sammen i den bedste mening og med et humanitært afsæt. Hvorfor skriver I det ikke, er vi blevet spurgt. Og svaret er, at vi langt fra skriver alt, hvad vi hører om. Det er yderst sjældent, at vi bringer navne på sigtede i straffesager, og selv når der er faldet dom, er det kun i de grovere sager, at vi skriver navnet på dømte. På den front adskiller medier sig fra den strøm af information - og misinformation - der flyder på for eksempel Facebook. Juridisk er der ikke nødvendigvis noget i vejen for at fortælle, hvem der har tilstået i en straffesag. Men vores etiske retningslinjer afholder os fra at gøre det per automatik. Sådan er det ikke på Facebook. På de sociale medier bliver etikkens bundgrænse defineret af laveste fællesnævner. Når vi i dag fortæller om Tonny Hedegaards udpegning af gerningsmanden, sker det heller ikke uden etiske overvejelser. Med vores journalistik om hans opslag er vi med til at sætte lys på sagen. Når vi alligevel beskæftiger os med det, skyldes det reaktionerne på offentliggørelsen. Opbakningen i lokalområdet og en tilsyneladende tilgivende attitude gør sagen og tilståelsen interessant i bredere forstand. Og det kommer vi til at skrive mere om.

Annonce