Navne

25 år på en god arbejdsplads

Kim Thomsen. PR foto

Holstebro: Kim Thomsen har lørdag 1. juni 25 års jubilæum hos Arla Foods Hoco i Holstebro. Allerede i skoletiden arbejdede Kim på Holstebro Flødeost i fritiden og i skoleferierne, så han havde stiftet bekendtskab med faget, inden han i 1994 gik i lære som mejerist på Nr. Vium Mejeri. Læretiden blev færdiggjort på Holstebro Mejeri.

Som udlært mejerist fik Kim job på Durup Mejeri og Nr. Vium Mejeri, inden han i 1999 startede på Hoco i kasein-afdelingen. Kim har også arbejdet i Indvejningen, og i 2009 startede han som skifteholdsmester. Igennem årene har Kim også været arbejdsmiljørepræsentant og været en del af audit teamet. Kim flyttede fra Sjælland til Holstebro allerede som toårig. Han bor stadig i Holstebro og er lige blevet gift med Camilla. De har børnene Mathilde på 14 år, Nicoline på 11 år, Mikkel på 10 år og Malthe på to år. Tidligere har Kim dyrket en del boksning.

Kim synes Hoco er en rigtig god arbejdsplads. Det er et mejeri i udvikling, hvilket gør det til et spændende sted at arbejde, hvor ikke to dage er ens. Samtidig synes Kim, at han har nogle fantastiske kolleger, hvilket også bidrager til, at det er en rigtig god arbejdsplads.

0/0
Annonce
Portræt

At arbejde med kultur i Brasilien er nærmest som at være med i en modstandsbevægelse

Navne

Danselærer: Jeg er så sindssygt stolt af dem

Portræt For abonnenter

Og Børge elsker ellers sådan at danse …

Navne

Tidligere Struer-borger fylder rundt

Navne For abonnenter

Startede som elektriker: nu er han leder på friskolen

Navne

Café Olde efterlyser flere brugere: Men det hjælper nok, når der kommer banko

Navne

Generationsskifte i Mil-tek

Annonce