Sendte yoga-føler ud i lille by - så væltede det ind med henvendelser

Der var ikke noget lokalt yoga-hold, da Mette Rocatis Møllnitz fik den idé, at hun ville begynde at gå til yoga igen. Men det fik hun hurtigt lavet om på. Privatfoto

Sendte yoga-føler ud i lille by - så væltede det ind med henvendelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Rocatis Møllnitz er lysende eksempel på, at det godt kan betale sig at spørge rundt, når man har en idé.

Ejsing: Det er efterhånden ved at være ti år siden, at 35-årige Mette Rocatis Møllnitz gik til yoga. Dengang boede hun tæt ved Aarhus, hvor man skulle tro, at mulighederne for at dyrke yoga var større end i Ejsing, hvor hun de seneste par år har boet med mand og to børn. Men bare fordi Ejsing er lille, er det ikke ensbetydende med, at man bør lægge sin interesse for indiske åndedrætsteknikker, aparte kropstillinger og harmonien mellem krop og sind til side. Ej heller er det ensbetydende med, at man skal køre helt til Holstebro eller Vinderup for at dyrke sin interesse.

Det startede med et opslag på Facebook.

- Jeg skrev et opslag - stak lige fingeren i jorden - om der måske var andre, der kunne have lyst til at starte til yoga, siger Mette Rocatis Møllnitz, der til daglig arbejder som produktudvikler ved Kvik i Vildbjerg.

Hun skrev opslaget midt i september, og så gik det ellers stærkt.

- Jamen i løbet af en uge havde jeg fået over 40 henvendelser fra folk, der var interesseret, siger hun.

Man kommer let videre med en ide

En uge efter, at hun skrev opslaget, og fordi interessen hurtigt viste sig at være så stor, havde hun fundet en yoga-træner og fået sat en tid af i den lokale hal til en prøvetime torsdag den 11. oktober.

- Jeg vidste jo godt, at jeg bare kunne have taget til Holstebro eller Skive - eller til yoga på aftenskole i Vinderup, men jeg var mere interesseret i at lave noget i Ejsing, fordi vi har mulighederne for det - og hvorfor sætte sig i en bil og køre til en anden by, når vi kan bruge vores egen hal?, spørger hun.

Nu er håbet, at der kan blive deltagere nok til et fast, ugentligt hold i byen. Og selvom det primært er kvinder, der indtil videre har meldt sig som interesserede, skal mændene også være velkomne, lyder det fra arrangøren.

- Det, der er fedt, er, at har man en idé i et lille samfund, som her, så er der ikke så meget bureaukrati - så kommer man let videre med det, siger hun.

Sendte yoga-føler ud i lille by - så væltede det ind med henvendelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce