Rydhave-elever skal spille for AGF

Rydhaveeleverne fra venstre: Thomas Bundsbæk, Albert Værum Mikkelsen, Chistopher Andersen, Anton Pedersen og Kristoffer Aamand

Rydhave-elever skal spille for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem gaming-glade Rydhave-elever er blevet ansat i fodboldklubben AGF's nyoprettede selskab AGF Esport.

Rydhave: Fodboldklubben AGF har været på talentjagt på Rydhave Slots Efterskole, der blandt andet specialiserer sig i at tilbyde esport-undervisning til eleverne.

25 af skolens elever har derfor brugt 22 timer om ugen på computer for at blive dygtigere til computerspillet Counter Strike. Og det har nu givet penge i hænderne for fem unge efterskoleelever, der er tilbudt kontrakt med AGF's nyopstartede selskab; AGF Esport ApS.

De fem elever har i forvejen vundet en stribe eksportturneringer rundt om i landet.

- Det er pæn stort. Det er stort skridt at komme ind under en stor klub som AGF. Jeg glæder mig til at spille under en komplet organisation, hvor der også er fysisk træning og fokus på ernæring, så det hele hænger sammen, siger 16-årige Christopher Andersen, der drømmer om at drive esporten til en fuldtidskarriere.

For forstander Kåre Heide-Ottosen er de fem kontrakter en milepæl for efterskolen, der lancerede sin esportslinje ved starten af indeværende skoleår:

- Da vi startede med den her linje, ønskede vi at tiltrække de 25 dygtigste elever og hjælpe dem med at udvikle deres drøm. Og den her headhunting viser, at vores tanker har været på rette vej, siger forstanderen.

Da vi startede med den her linje, ønskede vi at tiltrække de 25 dygtigste elever og hjælpe dem med at udvikle deres drøm. Og den her headhunting viser, at vores tanker har været på rette vej.
Forstander Kåre Heide-Ottosen

Noget helt unikt

AGF Esport har ansat de fem elever fra efterskolen ved Rydhave til at varetage klubbens Counter Strike-afdeling, og man har yderligere ansat to unge, der er mestre i konsolspillet Fifa. De fem elever fra Rydhave skal træne en gang i ugen i Ceres Park & Arena ved siden af den almindelige skoleundervisning.

AGF's nye satsning blev tirsdag præsenteret på et pressemøde i Aarhus. Om satsningen siger AGF's direktør Jakob Nielsen:

- Vi har fulgt den eksplosive udvikling inden for eksport med stigende interesse, og skulle vil involvere os i eksport, var det væsentligt for os, at det var et anderledes og nytænkende projekt. Det har vi nu fundet, og sammen med Systematic og Esport Service glæder vi os til at opbygge noget helt nyt og unikt i Danmark, siger han.

Rydhave-elever skal spille for AGF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce