Pædagogstuderende skaffer nyt udekøkken til SFH'en

Der var varm, sponsoreret suppe torsdag, da SFH Dragen i Vinderup tog institutionens nye udendørskøkken i brug. Foto: Jan Briks

Pædagogstuderende skaffer nyt udekøkken til SFH'en

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem pædagogstuderende har med lokalområdets firmaer i ryggen skaffet nye udendørsfaciliteter til SFH Dragen i Vinderup. Pædagogerne håber, at det kan lokke flere børn udenfor.

Vinderup: Børnene på SFH Dragen i Vinderup trodsede torsdag vinterkulden for at være med til at indvie institutionens nye udekøkken, som fem pædagogstuderende fra pædagoguddannelsen i Holstebro i tre uger har arbejdet på at få sat op.

De fem pædagogstuderende har som del af deres studie på pædagoguddannelsen gennemgået et såkaldt samskabelsesprojekt, hvor de studerende har skulle finde et projekt, der kunne forbedre SFH-børnenes sundhed, og herefter finde samarbejdspartnere i lokalområdet, som kunne bakke projektet op.

- SFH'en her havde allerede et bålsted, men de manglede noget for at gøre udelivet mere attraktivt, fortæller 22-årige Trine Clausen.

Hun har sammen med resten af sin studiegruppe nu skaffet bordplade, halvtag og snobrødsdej fra lokale firmaer. Ligeledes har et lokalt nedbrydningsfirma sponseret en gammel vask og et supermarked har sponsoreret madvarer til en suppe.

- Det viser os, at man sagtens kan få noget op at stå, uden at der nødvendigvis er økonomi til det, og den virkelighed kan jo måske blive fremtiden for os, når vi kommer ud som pædagoger, siger medstuderende Liselotte Tarbensen Frost.

Ifølge pædagog Mette Volder, er det guld værd, at få sat nye øjne på institutionens faciliteter:

- Der sker hele tiden nye ting med vores fag, og den her kontakt med de studerende kan forhåbentlig gøre, at vi forbliver up-to-date med de nye tiltag i branchen, siger Mette Volder, der har en forhåbning om, at det nye udekøkken kan lokke flere børn udenfor.

Pædagogstuderende skaffer nyt udekøkken til SFH'en

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce